Avea Nın Yalan Uydurma Kampanyası
-
arkadaslar avea ılgınc bır hızmet sunmaya basladı konu soyle dıleyelımkı bır olay oldu acıl sallamanız gerekıyor ama mantıklı bır yalan aklınıza gelmıyor 9898 i arayın konuyu anlatın bırkac dk ıcerısınde sızı araıp bır yalan uyduruyorlar tabı bu servısın bırde ucretı var 3sms/6 kontor
-
muhahahaha =) tahriden çalıntı olabilir bu proce =) baya bi eskiden nikini bile hatırlayamadığım biri vardı tahride boyle patrona mazeret,hocalara yalanlar vs. uyduran =) Topik coşmuştu amk. =)
-
hocam o kadarını bılemem ama garıp bır sey olduguna emınım
-
hımm benım kuzen kullanıyo bu ozellıgı haber verıyo su saatler arası arayanlara mazeret uydurun dıye bırı ararsa o ıstenılen saatler ıcınde acayıp guzel bahaneler le gerı cevırılıyo :)
-
Turkcell'de yakında üçkağıtcell adı altında aynı hizmeti vermeye başlar :)
-
ohhhhh be :) niye benim haberim yok amk :D tesekkürler..
-
al sana bi boş iş daha...
-
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------al sana bi boş iş daha...
-----------------------------
hacı öle deme adamlar kafayı calıştırmış yapmış işte ;) -
O msj Bana geldiğin Altıma sıçtım :D
-
valla bilmiyorum banada geldi ama insallah lazım olmaz.
-
bugun ben denedim. gercekten cok paspal bir servis. ariyorsun 9898 i diyorlar biz sizi aricaz birazdan. ariyorlar. bilinmeyen numaradan bi bant kaydi. iste caniniz sIkILdI ya da sIkIcI bir ortamdasiniz. biz sizi simdi o ortamdan kurtaracagiz. fakat sizin sessiz kalmamaniz gerek konusur gibi yaparak musade isteyip oradan ayrilin. umarim size yardimci olmusuzdur. iyi gunler. gibisinden bir konusma. ayrica tarih zaman saat bildirdigimizde bizi aramiyorlar...
Toplam Hit: 4342 Toplam Mesaj: 17