Avea Olan Hattımı Vodafone Yapmak İstiyorum
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------25 tl heryöne 500dk 5000 sms
30 tl heryöne 1000dk 5000sms (12ay taahhütlü)
-----------------------------Hacım bu 2. seçenek iyiymiş ya faturalı dimi bu ayrıca avea mı vodofon mu
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------akenaton bunu yazdı:
-----------------------------25 tl heryöne 500dk 5000 sms
-----------------------------Hacım bu 2. seçenek iyiymiş ya faturalı dimi bu ayrıca avea mı vodofon mu
-----------------------------aveada 40 liraya her yöne 1000 dk her yöne sms 2000 ve sınırsız internet'e geçtim faturalı çokta uygun mis gibi ohh bea kontürden kurtuldum artık :)
-
Yawrum ben 1000 dk heryöne 5000sms heryöne paketi var taahütlü onu kullanıyorum. 35 tl aylık
-
beyler adam geçmiş herhalde
aradı amcık amcık konuştu ve kapattı :)
boş insan ne de olsa aq
fuckk Korhann
-
ben vodafonum, 500 mb AKKlı internet paketi aldım, ilk 500 bitene kadar yaklaşık olarak 700-800kbit hızla çekiyorsun. aştığın anda direk 7kbit e atıyor. ve bide şu anda 9 tl olmasına rağmen 2 ay sonra 19 tl olacak mk pakedi. mesela 3g watchog var, 3.5gb abanabilmişim ama linlere tıklayıp işlerimi halletmeye gidiyorum, şansım varsa açılmış oluyo..
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------
az önce bunu yaptım bende gayet süper bir tarife bence ama taahütsüz yaptırdım ben ne olur ne olmaz 6 au sonra 35 tl ödeyeceğim çok karlı bencehttp://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml
-
vodafona sağolsun internet ve sms paketinizin %100 ü bitmiştir mesajını atana kadar bnm 80 liralık tarife olmuş 130 lira...
vodafone a geçecekseniz aklınızda bulunsun sms ve internet kotalarınız bi %80 dolduğund abide %100 dolduğunda mesaj geliyo sadece. o da kota dolduktan sonra 24 saat içinde yollama hakkımız var deyip sıyrılıyolar işin içinden, sen zaten kotan bittikten sonra 24 saat içinde haberin olana sms ve internet kullanmaya devam edince aha böle 40-50 lira giydiriyolar adama :)
böylelikle eminimki binlerce üyelerinden ayda 10-20 iteliyolardır, bu da deli para yapar.. daha erken haber vermeleri için bi yaptırım uygulanamaz mı herhangi bi kanalla acep? -
bende aweaydım wodafone a taşıdım sabit hat + wodafonelularla sınırsız 750 dk her yöne + 5 tl wererek 750 dk daha + mega mesaj paketi yaptım aylık 79tl falan ödicem sanırım
bıktırdı beni awea 4 yıldır illallah dedim
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------bende aweaydım wodafone a taşıdım sabit hat + wodafonelularla sınırsız 750 dk her yöne + 5 tl wererek 750 dk daha + mega mesaj paketi yaptım aylık 79tl falan ödicem sanırım
mega mesaj kaç bin mesaj oluo peki tam? bide internet hiç mi yok? -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
-----------------------------bende aweaydım wodafone a taşıdım sabit hat + wodafonelularla sınırsız 750 dk her yöne + 5 tl wererek 750 dk daha + mega mesaj paketi yaptım aylık 79tl falan ödicem sanırım
mega mesaj kaç bin mesaj oluo peki tam? bide internet hiç mi yok?
-----------------------------internet istersen o da 7 tl sınırsız mega paketde wodafone a 10bin diğer hatlara 2 bin