Avea Polis Tarifesi Referans Hakki Olan?
-
aveanin polis tarifesinde polislere 3 kisiye referans hakki oluyormua o tarifeye gecicemde referans olabilexek var mi
Mod: konu neden genelde? -
çok ümitli olma hocam bulma konusunda, çünkü bi sıkıntı çıkarsa hattı çıkaran polisin de başı belaya girer.. yani çok yakın akraban olmadığı müddetçe, dışardan böyle şeyler bulman çok çok zor
-
5 yada 7 olması lazım ref hakkı.
herkes arıyor zaten keşke bulsak.
-
bu sitede çok aradık ama yok, bi de şu ara tehlikeli polis falan :)
-
O polisleri atıllar diye biliyorum ben?
ayakkabbı kutularında gsm hattı bulunca atmışlar hep
-
referans ref olabiliyorsa benim hattım polis hattı. 3 hakkı oluyor her polisin hocam. bi araştır varsa böle bişe ben olabilirim
-
mfatihbodur bunu yazdı
referans ref olabiliyorsa benim hattım polis hattı. 3 hakkı oluyor her polisin hocam. bi araştır varsa böle bişe ben olabilirim
sen polis değilsen ref. olamazsın :)
-
polis.avi
-
Yigit bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Hattım polis hattı belki :=)
Şaka bi yana referansla o hatta sahip olanlar başkasına referans olmaz mı bi aveaya yolu düşen olursa öğrensin kesin olarak
-
mfatihbodur bunu yazdıYigit bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Şaka bi yana referansla o hatta sahip olanlar başkasına referans olmaz mı bi aveaya yolu düşen olursa öğrensin kesin olarak
hattın polis hattı da.. referans olma yetkisi polisin kendisinde.. polis'in avea bayii'ne gitmesi gerekiyor imza için..
boşuna sormayın yani.. -
Yigit bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıYigit bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
hattın polis hattı da.. referans olma yetkisi polisin kendisinde.. polis'in avea bayii'ne gitmesi gerekiyor imza için..
boşuna sormayın yani..sadece polisler ref olabiliyor doğrudur ama imzalık bir durum yok sms ile halloluyor.