Avea S.E.Ç Ve Fatura Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı
    Noneyim bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

500 dk 2k sms sınırsız internet

20 tl ödüyorum

sendede 500 dk 2k sms sınırsız internettir sen +3k sms daha ekletmişsindir

o yüzden 20 den 33 e çıkmıştır. yada standart ücreti 30 tl +6 tl eklemişlerdir.

20 mi oduyorsun 30 mu :|

20 bana özel

normali 30.

Biz de senin adina acsak hatti?

yav konuyu saptırmayalım arkadaşlar avea arada arayıp size kıyak geçiyoruz diyip böyle tarifeler sunuyor hep olan birşey bu

asıl sorun benim kafama takılan soru ? :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

20 tl ödüyorum

k ne bilader ya normal birim yazınsana anlamıyorum ondan sonra okuduğumdan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

hocam faturalı hatlarında operatörlerinde Allah belasını versin bende ucuz olur diye faturaya geçtim saçma sapan yerlerden dünyanın parasını geçirdiler. önyüklemeliden şaşmamak lazım 

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

güzelim turkcell hattımı avea a taşıdım 500dk s.e.ç ve yanında 5000sms + sınırsız internet aldım

500dk 20 tl - 5000sms 10 tl - sınırsız internet 10tl yani benim faturamın 40tl gelmesi gerekiyor değilmi ?

bende bir sorgulatayım dedim bari ilk iki sorgulamaya ücret aldı tamam onları hesaba kattım fakat ilk sorgulamamda 33 ikincide 36 ve ücüncüde 36 tl oldugunu söyledi ve kuruş kuruşta artıyor durup dururken birkaç kezde müşteri hizmetlerini aradım onuda hesaba kattım en fazla 5tl yapmıştır exrta harcadıklarım. şimdi ben anlamadım noralde 40 tl olması gereken faura nasıl ilk sorgulamada 33tl göründü ki şaunda da 40tl değil yani . bir yanlışlıkmı var acaba paketlerden birini almadımmı acaba dedim aradım sordum hocam bunlar bunlar var sende dedi eyvallah dogru tamamdır dedim bende harbidende doğru yani ama neden az görünüyor şimdi korkuyorum yani fatura kesim terihine geldiğinde 40+36 yapmasın bu =I

türkiyedeki bütün operatörleri denedim . Hiçbir faturam şu ana kadar 60-70 tl yi geçmedi . avea kullandım 1 yıl . şebeke problemi yaşadım,konuşurken kopma yaşadım ve üst üste 3 ay 270 TL + para ödedim : ) avea adama nereden geçireceğini çok iyi bilen bir operatör.dikkat etmeni öneririm.şu an vodafone kullanıyorum . heryöne 1.000 dk + 5.000 sms = 30 TL cokta rahatım .

masTR tarafından 11/Eyl/12 15:45 tarihinde düzenlenmiştir

hsyn.ackgz > skype
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

la daha yenı telefoncudan gelıyorum hattımı aveaya tasıcaktım bu tarıfe için .

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

20 tl ödüyorum

k ne bilader ya normal birim yazınsana anlamıyorum ondan sonra okuduğumdan

k : 1000

...said addicted.
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 17