Avea Sınırsız Kontör Bank
-
aveada sınır yok ben şahsen denedm 150 kontörle vodafone hattı 0 olana kdar konuştum 1 dk. 2 kontör... 75 dk... 70 kontör verdi :D
-
kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------
Vodafone Cep Aran kampanyası ile arandıkça kazan.
Kazandığın kontörlerle dilediğin yönü ara.
Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan arandığın her 2 dakika, sana bedava 1 kontör kazandırıyor. Bu kampanya sayesinde ne kadar çok aranırsan, o kadar çok kazanıyorsun! Kazandığın kontör miktarı 5'e ulaşınca, hediye kontörler anında hesabına geçiyor ve bunları istediğin yönü ararken harcıyorsun.
Kazanmaya başlamak için tek yapman gereken ABONE yazıp, 7506'ya SMS göndermek ya da 7506'yı arayarak kayıt olmak.
Kazandığın hediye kontörleri öğrenmek istersen KONTOR yazıp, 7506'ya SMS gönderebilir ya da 7506'yı arayabilirsin.
-----------------------------Sadece arama yapmada kulanılıyor olması kötüymüş
-
nasıl sınır yok yav bende avealıyım ayda max 40 kontur alıyorum arankazandan ve devretmiyor diğeraya bi yanlışlık var hesabınız da gibi..
-
sevabına arayın benim vodafone hattı az kontür kazanalım :|
-
ahah CEM UZAN style yo
bu elamanın malikanesi basıldıgında garajda bilmem kaç milyon dolarlık kontor bulunmuştu :D
abi böle birşey varsa kontorle domain alırım bunuda satarım feci para kırarım kısır ödngü misali :D
-
Sakata gelirsiniz.Avea nın da bir sınırı vardır,sınırsız kimse kimseye bişey vermez.Dikkat edin..İyice bir araştırın derim..