Avea Ve Hırsızlık
-
aveanın sistemi berbat durumda.
saçma sapan smsler geliyor, aradığında "bazen oluyor çözmeye çalışıyoruz" diyorlar.
başıma gelen en absürt şey ise,
internet paketi yapmıştım. sms geldi internet paketiniz tanımlandı diye. bende açtım interneti (ayarlarda kapalı) kullandım bi süre ardından kalan tutar 0.0 tl diye bilgilendirme geldi. aradım müşteri hizmetlerini 3 iş günü sonra hattıma kontörler geri yüklendi.
gsmobile kullandığım için kendi kendine paket yapmış(güya). hattı alalı 1 yıl olmuş bana bu güne kadar 1 sms gelmedi gshaber den. kadın diyor ilk aldığınızda aktif oluyor dedim o zaman bu güne kadar niye hiç sms gelmedi? sonra arıza kaydı alayım dedi. bıraktım bugün hattıma 20 küsür tl yüklenmiş. meğersem her ay para çekiyorlarmış farkında değilmişim.
avea da ciddi altyapı sorunları var bu konularda. asla bırakma peşini. 3 tl az para değil. sonuçta seni kontörsüz bırakıyor, bi acil durum olsa 3 tlye güvenip aramak istesen göt gibi kalıyorsun vs.
ek olarak faturalı kullanıcılar her zaman incelesin..
-
turkcelldee olmuştu bana mesaj attım sitelerinden iade gerçekleştirdiler
-
Ne olursa olsun, bu adamlara paranızı kaptırmayın, dikkat edin. Kota aşımları, paket aşımları vs gibi yollarla para kazanıyorlar.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
harbiden ne saçma bi konu olmuş ya aveanın işi yok senin kapalı olan internetini açıcak mms yollayacak kendisine sonra senden 3 tl alcak ya yapma hocam ya ben sana 3 tl vereyim şu adamları böyle saçma bişey için arama :)
Son zamanlarda da bu yorumlar türedi adam ne konusu açsaydı ? Senin için ciddi konu kavramı ney? Heralde "Atomu parçaladım" yada "Evde uzay roketi yaptım " falan gibi konular bekliyordun.Avea dediğin şirketde böle hatalar oluyor sürekli.Senin attığın yorum bu konudaki en saçma yorum.
-
turkcell ile hiç tecrübem olmadı ama aveayı seviyorum, hem böyle 3-5 liralık max 10 liralık hatalar oluyor, hem hata olmasa bile bazen çakallıkla yükletebiliyorsun.
Ama vodafone türkiyedeki şerefsizliği kimsede görmedim. 25 liralık fatura 80 lira geldi, arıyorum mh'yi int pakedini iptal etmişsniz sorun yok fatura normal diyor, etmedim diyorum ettin diyor, kanıtla diyorum kanıt gösteremem diyor şerefsizler.
En son şikayetvara yazdım, bugün ben cumadayken aramışlar annem görüşmüş halledeceğiz demişler..
-
Vakti zamanında kontörlü hat kullanırken ve sesli otomatik mesajlar yeni yeni hayatımıza girip gün boyu defalarca kulaklarımıza tecavüz ederken bu çağrılardan birinde 100 kontörümün 25 adedinin ırzına geçmişlerdi. Söylediklerine göre ben sesli mesajdaki teklifi onaylamışım. Ama valla billa onaylamadım...
-
7 Fatura ödedim yoktan yere, Eve icra uyarısı gelmese uzayacaktı süre.
ve kankası ttnet 600 tl fatura ödedim. havaya...
-
3 lira 3 liradır. gms operatörleri kulanıcıları iliğine kadar sömürüyorlar. hele bu tl sistemine geçtikten sonra...