Aveadan Anlayan Müritler!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    safayitgin
    safayitgin's avatar
    Erkek

Yok hocam ben sadece mobil öğrencinin aktif olup 5000 sms olmasını istiyorum

100 yeterli mi bunun için ?Gidip yükleyeceğimde

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    150 yükle mobilöğrenci aktif olsun.sonrada 5000 mesaja üye ol.hatta yüklemeden önce patlican a üye ol.150 yüklediğinde avea içi bedava konuşma süresi veriyor.yanılmıyorsam 3 saatti.aveanın sitesinden detaylı bilgilere bakarsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    hediye kontorlerle sms yapamazsın git 40 kontor al bi bayiiden.  sonra 5bin yazıp 3900 a yolla cevap gelio zaten 3-4 dk içinde.. doya doya mesajlaş..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

scorpus bunu yazdı:
    -----------------------------
    150 yükle mobilöğrenci aktif olsun.sonrada 5000 mesaja üye ol.hatta yüklemeden önce patlican a üye ol.150 yüklediğinde avea içi bedava konuşma süresi veriyor.yanılmıyorsam 3 saatti.aveanın sitesinden detaylı bilgilere bakarsın

böyle yap hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    scorpus bunu yazdı:
    eet aynen böle yap 150 yükle zaten mobil öğrenci aktf olduğu için tek seferlik 50 kontor kesecektir  yüklemeden patlicana üye ol 3saat beleş gelir 39kntore 5000sms yap sana 61kontor+20hediye kontor+180dk bedava kalır güle güle kullanırsn

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    hocam şimdi sadece mesajlaşıcaksan ve hattı yeni aldıysan 100 kontör yükle çünkü 50 sini hat açılıpta kontor yukledikten hemen sonra alıyorlar dier 39 tanesiylede sms hakkı yaparsın.Ha yok ben konusmada yapıcam diyorsan 150 yükleyeceksin 5 dksımı 10 dksımı öyle bi dkyı bi kontöre konusucaksın!...

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
Toplam Hit: 2532 Toplam Mesaj: 17