Aveadan Anlayan Müritler!!!!
-
Yok hocam ben sadece mobil öğrencinin aktif olup 5000 sms olmasını istiyorum
100 yeterli mi bunun için ?Gidip yükleyeceğimde
-
150 yükle mobilöğrenci aktif olsun.sonrada 5000 mesaja üye ol.hatta yüklemeden önce patlican a üye ol.150 yüklediğinde avea içi bedava konuşma süresi veriyor.yanılmıyorsam 3 saatti.aveanın sitesinden detaylı bilgilere bakarsın
-
hediye kontorlerle sms yapamazsın git 40 kontor al bi bayiiden. sonra 5bin yazıp 3900 a yolla cevap gelio zaten 3-4 dk içinde.. doya doya mesajlaş..
-
scorpus bunu yazdı:
-----------------------------
150 yükle mobilöğrenci aktif olsun.sonrada 5000 mesaja üye ol.hatta yüklemeden önce patlican a üye ol.150 yüklediğinde avea içi bedava konuşma süresi veriyor.yanılmıyorsam 3 saatti.aveanın sitesinden detaylı bilgilere bakarsın
-----------------------------böyle yap hocam
-
scorpus bunu yazdı:
eet aynen böle yap 150 yükle zaten mobil öğrenci aktf olduğu için tek seferlik 50 kontor kesecektir yüklemeden patlicana üye ol 3saat beleş gelir 39kntore 5000sms yap sana 61kontor+20hediye kontor+180dk bedava kalır güle güle kullanırsn -
hocam şimdi sadece mesajlaşıcaksan ve hattı yeni aldıysan 100 kontör yükle çünkü 50 sini hat açılıpta kontor yukledikten hemen sonra alıyorlar dier 39 tanesiylede sms hakkı yaparsın.Ha yok ben konusmada yapıcam diyorsan 150 yükleyeceksin 5 dksımı 10 dksımı öyle bi dkyı bi kontöre konusucaksın!...
Toplam Hit: 2532 Toplam Mesaj: 17