Aveanın Taaaa...
-
Ahanda şikayetvara yazdığım şikayet; bıktırdın ulan avea!
Reklam aboneliklerini bilinçlice sonlandırmamıştım sorulduğunda, kampanyalardan haberdar olabileyim diye. Ancak aşağıdaki mesaj 31 temmuzda 13:00 , 15:48 , 19:48 ve hepsinden önce ilk geldiğinde sildiğim bir saatte geldi. Aynı reklamı 4 kere göndermek nedir? Nasıl bir sms-bültenine kaç kere eklenmiş numaram? Avea bıktırdın!
" Avea 3G yildonumu hediyesi! Goruntulu konusturan,3.2Mp kamerali SamsungS5503 259TL'ye.Ustelik 3 ay boyunca toplam 3000dk Avealilarla konusma,3GB internet hediye" -
benzer rezillik aynı grubun türk telekomunda da var.
müşteri hizmetlerini arıyorsun 10dk reklam dinliyorsun mq
-
kasma hoca bu kadar bende sandım fatura geçirdiler :)
-
hocam onları ne yazıkki biz gönderiyoruz :) .. inan sen ne kadar sıkıldıysan bende o kadar sıkıldım..bizede gereksiz işyükü bindiriyorlar..şikayetlerinizi bildirin gerçekten..heleki doğaya katkı amöaçlıymış diye kağıt giderlerinden kurtulmak için aramadığımız abone kalmadı...bitti tekrardan data ya döndük..geçekten bu kadar çingene bir kurum yoktur..
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
benzer rezillik aynı grubun türk telekomunda da var.
müşteri hizmetlerini arıyorsun 10dk reklam dinliyorsun mq
-----------------------------avea'nın %51 hissesi TürkTelekom'un biliyosunki.
-
hani bir söz vardır ya "telekomu kafam sevsin(!)" diye
bu söz heralde telekomun tüm grupları için geçerli.
-
Lemuria bunu yazdı:
hocam onları ne yazıkki biz gönderiyoruz :) .. inan sen ne kadar sıkıldıysan bende o kadar sıkıldım..bizede gereksiz işyükü bindiriyorlar..şikayetlerinizi bildirin gerçekten..heleki doğaya katkı amöaçlıymış diye kağıt giderlerinden kurtulmak için aramadığımız abone kalmadı...bitti tekrardan data ya döndük..geçekten bu kadar çingene bir kurum yoktur..
-----------------------------hocam gelsin gelsin de 4 kere gelmesin ya şu reklam. bi kere gelsin haberdar olayım kampanyalardan.
bi de smslerin bazıları gelmiyor/gitmiyormuş iletim raporu gelmesine rağmen onu da şikayet ettim. Her hafta başka bi konudan şikayet yiyor kodumun aveası :D
-
Bana aveadan gelmiyorda turkcell zırt pırt reklam yolluyo bunu kapatmanın bi yolu var mı?
Bazen birinden msj bekliyorsun bide bakıyosun turkcell yollamış çok gıcık oluyorum :)
-
bir yıl önce internetten kapatttım ben daha hiç gelmedi.Orada 2 tane vardı biri kampanyalar ile alakalı diğeride reklamlardı herhalde ben ikisine kapattım kafam rahat.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
Bana aveadan gelmiyorda turkcell zırt pırt reklam yolluyo bunu kapatmanın bi yolu var mı?
Bazen birinden msj bekliyorsun bide bakıyosun turkcell yollamış çok gıcık oluyorum :)
-----------------------------bi de aynı reklmın 4 kere geldiğini ve hepsini beklediğin sms sandığını düşünsene :( :) :D
-
online işlemlerden tüm reklam kampanya vs. hepsini kapat. ben kapattım. rahatım :)