AVG'den Ücretsiz Bir Güvenlik CD'si...
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
meco bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
meco bunu yazdı:
peki cd icindeki virüs veritabanını nasıl güncelliyor?
sonuçta bi harddisk var ortada belirli bi bölüme update dizini oluşturup güncel dosyaları atması muhtemeldir.
-----------------------------evet
-----------------------------evet ne?
harddiske kurulum oluyor mu olmuyor mu? cdden boot edildiginde internete baglanıyor mu baglanmıyor mu?
güncelleme yapıyormu? yapıyorsa nasıl?
-----------------------------hdd ye kurulum olmuyor.herşey cd den çalışıyor ve güncelleme yapıyor ama güncelleme dosyalarını nereye attığını bilmiyorum sanırım hdd de güvenli bir bölge oluşturup oraya atıyor güncellemeleri
-----------------------------güncelleme isini merak ediyordum mademki güncelleme yapıyor o zaman indirmeye deger gercektende.. tesekkürler..
-
eyw
-

-
siyahbereli bunu yazdı:

-----------------------------Bu kısım çok hoş gerçekten ufak bir antivirüs işletim sistemi.uygun sistemler üzerinde çalışabilecek gelecek öngörüsü olan bir iş.AVG her zaman favorimdir Windows sistemlerde.
-
benim gibi minibook kullanıcıları için usb içinde olması çok güzel.
-
ben bir yerde hata yaptım galiba.usbiçin olanı indirdim dosyaları usb ye attım reset attım usb den çalıştırdım ama eksik sistem doyası hatası verdi.Anlayan biri yardımcı olursa sevinirm.
-
çizik atam sonra bakarım
-
Acil durum için elverişli, çentik...
-
buna benzer avira, kaspersky vs. de var.. ben kaspersky kullanıyorum gerektiğinde oldukça da memnunum..