folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder .Avi Uzantılı Video İçine .Srt Uzantılı Alt Yazı Gömmek

.Avi Uzantılı Video İçine .Srt Uzantılı Alt Yazı Gömmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Şimdi kafanızı karıştırmadan konuyu anlatıyorum.

İlk olarak elimde USB girişli bir DVD player mevcut.

Hergün gidip korsan film CD'sine 3tl vermek ağırıma gittiği için usb bellek kullanarak filmlerimi izlemek istiyorum.

Birkaç deneme yaptım ve usb bellek içinden sadece .avi uzantılı dosyaları okuduğunu gördüm.

Şimdi sorum şu;

Ben internetten yabancı dil ile seslendirilmiş .avi uzantılı bir film indirdim diyelim,

Bu filmi alt yazısız izleyemem.

Filmin yani .avi dosyasının içine yine internetten bulduğum bir .srt veya . sub uzantılı alt yazı dosyasını nasıl gömerim ?

Özet olarak usb bellek içerisindeki .avi uzantılı video öğesini açtığım zaman alt yazılı bir şekilde oynatacak.

Bilgisayarlarda .avi dosyası ile .srt dosyasını aynı isimle kaydedip aynı klasöre atınca direk tanıyor ancak DVD playerda bunun mümkün olabileceğini sanmıyorum.

Çözüm bulunursa çok iyi olacak.

Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

virtualdub kullanabilirsin. ben bir ara onunla yapıyordum eskiden.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Ufak bir yazılımla yapılıyordu bu anlatımıda vardı biri verir link şimdi

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

convert x to dvd programı direk altyazıyı videonun kalitesini bozmadan gömer. total video converter da altyazı gömebiliyo fakat kalitesini bilemem.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

format factory ile çeviriyorum ben. Her türlü resim müzik ve video yu her türlü resim müzik ve video ya çevirir. Hatta telefon modelleri için özel ayarları mevcut. Ben filmlere alt yazı gömüp telefonda izliyorum. Kpss ders dvd lerinide aynı şekilde telefonda izliyorum.

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

En kolay yapabileceğin kaliteli bir program sadece bu iş için yapılmış. Ayrıca kuruluma gerek yok. direk çalışır.

http://www.pocketdivxencoder.net/exes/PocketDivXEncoder_0.3.96.exe

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar çok çok sağolun AMG'nin verdiği program işimi aşırı derece kolaylaştırdı :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

filmler altyazıyı aynı yapıp denedinmi

tahribat.avi

tahribat.srt

usb belleğe böyle atmayı dene 

yap movie makerla aç sonra yayınla de filmi oluyor :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://aviaddxsubs.blogspot.com/

Başka birşeye gerek yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

mkvmerge GUI adlı programla çok basit ve hızlı şekilde yaprsın benim kullandığım ve çok memmun kaldığım bir yazılımdır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4286 Toplam Mesaj: 12