.Avi Uzantılı Video İçine .Srt Uzantılı Alt Yazı Gömmek
-
Şimdi kafanızı karıştırmadan konuyu anlatıyorum.
İlk olarak elimde USB girişli bir DVD player mevcut.
Hergün gidip korsan film CD'sine 3tl vermek ağırıma gittiği için usb bellek kullanarak filmlerimi izlemek istiyorum.
Birkaç deneme yaptım ve usb bellek içinden sadece .avi uzantılı dosyaları okuduğunu gördüm.
Şimdi sorum şu;
Ben internetten yabancı dil ile seslendirilmiş .avi uzantılı bir film indirdim diyelim,
Bu filmi alt yazısız izleyemem.
Filmin yani .avi dosyasının içine yine internetten bulduğum bir .srt veya . sub uzantılı alt yazı dosyasını nasıl gömerim ?
Özet olarak usb bellek içerisindeki .avi uzantılı video öğesini açtığım zaman alt yazılı bir şekilde oynatacak.
Bilgisayarlarda .avi dosyası ile .srt dosyasını aynı isimle kaydedip aynı klasöre atınca direk tanıyor ancak DVD playerda bunun mümkün olabileceğini sanmıyorum.
Çözüm bulunursa çok iyi olacak.
Teşekkürler. -
virtualdub kullanabilirsin. ben bir ara onunla yapıyordum eskiden.
-
Ufak bir yazılımla yapılıyordu bu anlatımıda vardı biri verir link şimdi
-
convert x to dvd programı direk altyazıyı videonun kalitesini bozmadan gömer. total video converter da altyazı gömebiliyo fakat kalitesini bilemem.
-
format factory ile çeviriyorum ben. Her türlü resim müzik ve video yu her türlü resim müzik ve video ya çevirir. Hatta telefon modelleri için özel ayarları mevcut. Ben filmlere alt yazı gömüp telefonda izliyorum. Kpss ders dvd lerinide aynı şekilde telefonda izliyorum.
-
-
En kolay yapabileceğin kaliteli bir program sadece bu iş için yapılmış. Ayrıca kuruluma gerek yok. direk çalışır.
http://www.pocketdivxencoder.net/exes/PocketDivXEncoder_0.3.96.exe
-
Arkadaşlar çok çok sağolun AMG'nin verdiği program işimi aşırı derece kolaylaştırdı :)
-
filmler altyazıyı aynı yapıp denedinmi
tahribat.avi
tahribat.srt
usb belleğe böyle atmayı dene
yap movie makerla aç sonra yayınla de filmi oluyor :D
-
http://aviaddxsubs.blogspot.com/
Başka birşeye gerek yok.
-
mkvmerge GUI adlı programla çok basit ve hızlı şekilde yaprsın benim kullandığım ve çok memmun kaldığım bir yazılımdır,