Avira ICMP Flooded Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Avira Premium Securtiy kullanıyorum. uTorrenti açtığım zaman "Yerel Ağ Bağlantısı ICMP Flooded" diye bir hata veriyor ve modeme res atıyor. Eskiden olmuyordu şimdi yeni yeni çıkmaya başladı. Var mı bunun bi çözümü

Tren odun seçmez hacı abi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sende bendede herkesde var :) şimdi aşağıya yine sazanlar modemine saldırı yapıyorlardır diyecek onunla alakası yok

neyse alakası var ilmiyorum aviranın bok yemesi mesela modem açık kalsın hat bağlı pc yi açınca modem resetleniyor ilk bağlantı 5 dk sürü yo kopuyo sonra hiç kopmuyo

aviranın son sürümünden sonra böyle oldu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Şöyle bi durum da var Avirayı sildiğim zaman da aynı şey oluyor.

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bu özelliğin ne işe yaradığını bilen war mı.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende de arada oluyor ama başlangıçta olmuyor torrent aktifken olmuyor bağlantım filan da kopmuyor nasıl oluyor ne işe yayıor bende merak ediyorum.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

yokmu bilen ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

yokmu bilen ?

yok hacı bendede pc reset atınca hat kopuyo önceleri olmuyordu güvenlikt duvarlı avira kurmamak lazım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Avira forumunda çözüm belirtilmiş.

Hello,

It's probably caused by the ICMP flood. You can open AntiVir -> Online Protection -> Firewall -> Configuration -> Tick Expert Mode -> Adapter Rules. There, you have under Local Area Connection ICMP protocol. You can choose to reject all types (especially for outgoing packets). This should help, but please post here if you experience any functionality loss for your applications.

To reject all types, click on the Several Types link, then click Select all, and click OK.

Best regards,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

Avira forumunda çözüm belirtilmiş.

Hello,

It's probably caused by the ICMP flood. You can open AntiVir -> Online Protection -> Firewall -> Configuration -> Tick Expert Mode -> Adapter Rules. There, you have under Local Area Connection ICMP protocol. You can choose to reject all types (especially for outgoing packets). This should help, but please post here if you experience any functionality loss for your applications.

To reject all types, click on the Several Types link, then click Select all, and click OK.

Best regards,

trans>> turkish?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Yaklaşık 20 gün önce bende aynı dertten muzdariptim. ICMP flood kaynaklı modem sıfırlama kalmadı ama, Bilgisyar her kapandığında güvenlik duvarı açılıyor, elle kapatıyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şunu tr ye çevirin son noktaya kadar geldim orda ne yapacam :D

Toplam Hit: 3290 Toplam Mesaj: 14