Avira ICMP Flooded Sorunu
-
Avira Premium Securtiy kullanıyorum. uTorrenti açtığım zaman "Yerel Ağ Bağlantısı ICMP Flooded" diye bir hata veriyor ve modeme res atıyor. Eskiden olmuyordu şimdi yeni yeni çıkmaya başladı. Var mı bunun bi çözümü
-
sende bendede herkesde var :) şimdi aşağıya yine sazanlar modemine saldırı yapıyorlardır diyecek onunla alakası yok
neyse alakası var ilmiyorum aviranın bok yemesi mesela modem açık kalsın hat bağlı pc yi açınca modem resetleniyor ilk bağlantı 5 dk sürü yo kopuyo sonra hiç kopmuyo
aviranın son sürümünden sonra böyle oldu
-
Şöyle bi durum da var Avirayı sildiğim zaman da aynı şey oluyor.
-
bu özelliğin ne işe yaradığını bilen war mı.
-
bende de arada oluyor ama başlangıçta olmuyor torrent aktifken olmuyor bağlantım filan da kopmuyor nasıl oluyor ne işe yayıor bende merak ediyorum.
-
yokmu bilen ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
yokmu bilen ?
yok hacı bendede pc reset atınca hat kopuyo önceleri olmuyordu güvenlikt duvarlı avira kurmamak lazım :D -
Avira forumunda çözüm belirtilmiş.
Hello,
It's probably caused by the ICMP flood. You can open AntiVir -> Online Protection -> Firewall -> Configuration -> Tick Expert Mode -> Adapter Rules. There, you have under Local Area Connection ICMP protocol. You can choose to reject all types (especially for outgoing packets). This should help, but please post here if you experience any functionality loss for your applications.
To reject all types, click on the Several Types link, then click Select all, and click OK.
Best regards, -
Notorious bunu yazdı:
Avira forumunda çözüm belirtilmiş.
Hello,
It's probably caused by the ICMP flood. You can open AntiVir -> Online Protection -> Firewall -> Configuration -> Tick Expert Mode -> Adapter Rules. There, you have under Local Area Connection ICMP protocol. You can choose to reject all types (especially for outgoing packets). This should help, but please post here if you experience any functionality loss for your applications.
To reject all types, click on the Several Types link, then click Select all, and click OK.
Best regards,
trans>> turkish? -
Yaklaşık 20 gün önce bende aynı dertten muzdariptim. ICMP flood kaynaklı modem sıfırlama kalmadı ama, Bilgisyar her kapandığında güvenlik duvarı açılıyor, elle kapatıyorum.
-
şunu tr ye çevirin son noktaya kadar geldim orda ne yapacam :D