Avira Premium Security Suite [3 Aylık Lisans]
-
https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83
tükenmeden tüketin.
-
eyw hocam sağol. sanırım direk 25 haneli numarayı vermiyor key olarak veriyor dimi?
-
olm bunun win7 de key'ini sadece ben mi update edemiyorum ak ?
-
invalid diyo :| hemen oradaki download product diyip kendi verdiği sürümle mi uyuşuyo sadece yoksa ?bende 9.0.0.57 var.
-
avira free kullanıyordum 3 aylık lisanslı tam sürüm iyi oldu. Şimdilik sorun yok.
Eyvallah hoca
-
ordan keyi indirin daha sonra kendi sitesinden avira premium security suite'i indirin öle yapın.
-
eyvallah hocam
9u biraz daha kullanayımda 10 cıksın bi bi ay sonra gecerim.
-
Avira 10 çıktı duyrulur..
-
Bu aviranın türkçe yamasını bulan kullanan varmı..
-
AVG bedava istediğin kadar kullan ticarisi paralı.hangi virüs varsa buluyor ne gerek para ödemeye.ortada antivirüs yokken o ödüller alıyordu.2001 den bu yana bilirim kullanırım.2005 te nod 32 kullanayım dedim arkadaş satıyordu.truva atı yedim bildiğimden şaşmamam gerektiğini anladım.
-
Konuyu hortlattım gibi oldu ama başka konu açmak istemedim şimdi.
Bildiğiniz bilgisayar cahiliyim. Zorda olsa Avira için key buldum, hatta bi tık ileri götürüp masaüstüne kaydettim keyi ama. Bu keyi nerden nasıl aviraya entegre ettiğimizi unuttum ben. Daha önce bi arkadaşım ilgileniyordu bu konuyla ama şimdi benim ilgilenmem gerek :)
Bi açıklama yapıp şu keyi entegre etme olayını anlatırsanız hani benim bilgisayarımda korunsun di mi :)