Avira Premium Security Suite V8.1.00.206 + Licence Key 2009
-
insanın kendi keyi olunca cok iyi oluyor :)
ama 30 gündür uptade yapmadıgım için lisansı askıya aldılar :D
bi aralar avira key dagıtıyordu ordan almıştım.. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
bi aralar avira key dagıtıyordu ordan almıştım..
-----------------------------hoca auto update'i yokmu bunun :|
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
bi aralar avira key dagıtıyordu ordan almıştım..
-----------------------------hoca auto update'i yokmu bunun :|
var hoca olmazmı :)
ama ben 40 gün internete giremedim onun için uptade de yapamadım..
yoksa hergün uptade şeyi çıkıyor yani.. ama bu aralar lisans expired diyor.. bende yeni kayıt yaptırdım key bekliyorum inşallah gelir :D
edit :
yeni key gönderildi 24 saat içinde aktif olcak :D
ay lav yu antivir :D -
virüs bulma yüzdesi yüksek olan ama sağlam virüsleri silmesi başarılı olmayan program(kaynak kıçım değil bir ara kullanıyordum canlı örnek)
bulur ama silemez öyle bırakır sonra kaspersky kurulur taratılır virüs bulunur sonra kaspersky'da silemez...ama! yeniden aç dur bakalım ne sürprizlerim olacak der,pc yi yeniden baslatır mavi ekranda bir sürü işlem yapar ve...tertemiz pc yi elinize verir.
bir dahada kasperden baska a.v kullanmaya tövbe edilir sadece kaspersky'ın modeli yeniler bundan sonra..kis2009 rulz
edit:2008ini dnemiştim bunun yeni hali ne ayak bilmiorum
-
sağol hoca!..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------virüs bulma yüzdesi yüksek olan ama sağlam virüsleri silmesi başarılı olmayan program(kaynak kıçım değil bir ara kullanıyordum canlı örnek)
bulur ama silemez öyle bırakır sonra kaspersky kurulur taratılır virüs bulunur sonra kaspersky'da silemez...ama! yeniden aç dur bakalım ne sürprizlerim olacak der,pc yi yeniden baslatır mavi ekranda bir sürü işlem yapar ve...tertemiz pc yi elinize verir.
bir dahada kasperden baska a.v kullanmaya tövbe edilir sadece kaspersky'ın modeli yeniler bundan sonra..kis2009 rulz
edit:2008ini dnemiştim bunun yeni hali ne ayak bilmiorum
tamamen katılıyorum.. :)
yaklaşık 2 aylık bi avira kullandım tamam herşey iyide bulduğu virusleri bazen silemiyo aynı bitdefender da olduğu gibi :)
kaspersky internet security 2009 gibisi yok kaspersky anti-virus personal pro 5 den sonra çıkan en iyi sürüm bu.. -
özellikle heroustic scan ve on demand scanda dünyanın en iyisi...
kasperskyı yükleyip, bir antivirüsün işlemcinin yarısını kullanmasını istemiyorsanız, tek çözüm avira...
kaldıki kurduğum makinalara flnda www.free-av.com dan free versiyonunu kuruyorum :)
Tavsiyedir..
-
free versionunu 2 pc me de kurdum
donanım olarak daha iyi olan pc min mına koydu kasıntı olarak.
onu geçtim utorrent programı kafayı sıyırdı bu antiviri görünce bağlanmıyor bile :|
-
free versiyonumu :|
Turk hava kurumunda, 533 mhz-196 ram ile xp calıştıran celerona kurdum lan :|
-
valla ben anti virüs programı kullanmıyorum insallah başımı taşlara vurmam sonradan: )