Avm Standı Ve Yer Kiralama
-
S.a Arkadaşlar Benim Bi Projem Var Fakat Bunun İçin İstanbulda Alışveriş Merkezlerinde Yer Kiralamam Lazım Daha Önce Hiç Böyle Bir İş Yapmadım Yani Kimle Konuşulur Nasıl Konuşulur Kiralar Ne Kadardır Hiç Bilgim Yok Böyle Bir İş Yapan Mürid Varsa Bi Anlatırsa Sevinirim
-
alışveriş merkezlerinde danışma oluyor orada yardımcı olurlar sanırım
-
Ne yapacaksın bilmiyorum ama şunu söyleyim sen bir yerlere yaz dediklerimi.stand öyle yerlerde pahalı olur. bunun için yuzde yuz kazanman lazım:) bir şeyler satmanı tavsiye etmemekle beraber fazla kalem mal satmaktan çok bir iki olmadı 3 kalem maldan ileri gitmeni tavsiye etmem.Mümkünse oraa hi olmayan işe yarayacak bir şeyler satmalısın. benim sana asıl tavsiyem şudur. Eğlence türü çalışman gerek kısa zamanda uğraşmayacağın bir iş olmalı derken mesela masaj makineleri koltuklu.dakika hesabı veya jeton olarak..bu sana reklam la beraber iyi bir kazanc getirebilir.reklam önemli malum stresli bir millet var ortada.bunlardan önce yeri mekanı şartlara bak. kira önemli tabi...paran varsa zaten sana akıl veren çok olacaktır.
-
ağalar yapacağım işi belli zaten iş hakkında bilgi istemiyorum avm sorumlularıyla nasıl gorusulur vs. hakkında bılgı almak ıstıyorum o kadar
-
Kiralar 5k ile 700-800k TL arasında değişir.
Ancak AVM'lerin ortak kararı marka olmamış firmalara şans tanımamaktır.
Marka değilsen giremezsin. -
Volaris bunu yazdı:
-----------------------------
Marka değilsen giremezsin.
800k tl dediğin ne 800 milyar mı ? -
hacı zaten markayız marka yönünden sorun yok
-
Avm lere göre degiskenlik gösteriyor. 1m2 yerde tarti cihazi icin 600$ alinan yer biliyorum.
Avm yöneti mi ile temasa gececeksin, uygun gördügün yeri tarif edip akabinde sana kac m2 lik yer oldugunu tespit ettikten sonra, fiyat teklifi isteyeceksin,
Muhtemelen ne ürünü satacagini yada hangi ürünler ilgili hizmet verecegini sorup sorusturup sana geri dönerler.
-
Kardeş AVM yöneticileri o işlere bakmaz. Onlar idari işlerle uğraşırlar. AVM leri işletmeciler yönetir. Bir yer kiralamak istiyorsan o AVM nin işletmecisiyle temasa geçeceksın. Butun kat planları metre kare fiyatları vs.ler onlarda vardır. Bildiğim şunlar var. Jll Alkaş (Jones lang lassall) Cheffic. vs. Netten arastır bulursun.
-
Kreyzi bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
800k tl dediğin ne 800 milyar mı ?
-----------------------------Aylık 800.000 TL.
Eski para ile evet 800 milyar.
Kira.
-
Volaris bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
800k tl dediğin ne 800 milyar mı ?
-----------------------------Aylık 800.000 TL.
Eski para ile evet 800 milyar.
Kira.
bu parayı çıkarmak için ne satıyorlar ?