folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avmlerdeki Emanet Kutulari Hakkinda

Avmlerdeki Emanet Kutulari Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Palerider bunu yazdı

Ben konya otogarda şifreli sadece senin barkoduyla açabildiğin şifreli dolaplar görmüştüm en fazla kaç gün tutuyor bilmiyorum bak otogara falan belki böyle birşey bulabilirsin biz çantamızı koymuştuk akşam gelip açmıştık.

Saatini geçirsen kendiliğinden açılıyor ve öyle kalıyordu galiba artık kim gelip alırsa :)

ya hocam otogarlarda var boyle emanetciler parasinda da degilim ama herifin tipine bakiyosun bildigin okuz, `bu adamin karisini alirlar lan yatagindan` diyosun icinden, boyle adamlara emanet edemiyorum. 

gidip guvenlige soracam ters cevaplar almaktan korkuyorum

Yok hocam kasaya koyuyorsun şifresini falan o kasalar elindeki barkodla açılıyor fakat bir süresi var işte o dolarsa sen de o an daha gelmediysen kasa kendiliğinden açılıyor güvenlik onun sorumluluğunu almaz sadece yoksa dediğim gibi biz koyduk akşam aldık o kasaları kimse de yerinden sökemez ayrıca çok sağlam güzel kasalar 

Eskisi gibi değildir belki!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

saklanacak şey makul mantıklı bişiyse ben tutarım.. paraya pula gerek yok..

@mycity .. şişiklere bi tbt fiyatı çekersin artık :D ahahaha

ahaha :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

ben adana'da media markt'ın dolabına katıyordum güvenliğe diyordum avm yi gezcem çıkışta alırım diyordum en geç 9 da gel diyordu ondan sonra çıkarıyoruz burdaki eşyaları diyordu

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
Toplam Hit: 2286 Toplam Mesaj: 14