Avrupa - 2008 Geyikleri...!
-
paylaşım için saol iyi güldük
-

En sevdiğimde bu :D -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
komiklik olsun diye yer yer bkunu çıkarmışlar.bir iki tanesi dışında rahatsız edici.özellikle böbrek olayı!!yamulmuorsam böbrek olayında adın geçen futbolcu annesinin böbreği ile yaşayan bir futbolcu..seviyesiz ve saygısızca
-----------------------------aynen katılıyorum çok saçma olmuş ayrıca alakasız da olmuş...
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------Triumph bunu yazdı:
komiklik olsun diye yer yer bkunu çıkarmışlar.bir iki tanesi dışında rahatsız edici.özellikle böbrek olayı!!yamulmuorsam böbrek olayında adın geçen futbolcu annesinin böbreği ile yaşayan bir futbolcu..seviyesiz ve saygısızca
-----------------------------aynen katılıyorum çok saçma olmuş ayrıca alakasız da olmuş...
-----------------------------Ben Zaten Çoğu Resmi Es Geçtim. Çünkü Gerçektende İşin Bokunun Çıkarıldığı ve + Alenen Dalga Geçildiği Resimleri Almamaya Özen Gösterdim. Bende Enaz Sizin Kadar Duyarlı Birisiyim.
İlginiz İçin Ayrıca Teşekkürler...
-
eşek orelyo güzel :D
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yamuluyorsun, dediğin adam klasnic ve o adam klasnic değil
aralarında komik olanları war ya :)
-
tuncayın da bi gol attığını görseydik hep gol atan adamı kovalıyor :)
-
süper ya :))
-
-
Triumph bunu yazdı:
o topçunun adı ivan klasnic..
orada yatan topçu pranjic sol bek oynuyor hırvatlarda..
ama dogru söylüyorsun bazı yerleri rahatsızlatıcı (: