Avrupa Birliği Yunanistanı Havaya Uçurdu
-
hayvan hayvan diyosunuzda.. hem bu forumun özgür bi ortam oldugunu söylersiniz akabinde kafanıza uymayan bi yoruma hakaret edersiniz... sığlık sizde be kardeşim. kim ne düşünürse düşünsün.tm.. adamın düşüncesi hosunuza gitmeyebilir.. o halde soru şu.. siz kimsiniz de hakaret edebiliyosunuz ? bak dikkat edin düşünün fazlanız ne sizin ? yıllardır burdayım bu nickle diil ama burdayım.. çok var öle msn den haberleşip gel lan su adamın yorumuna laf edelim destek cıkalım birbirimize.. ?! bunları gördüm.. sonra sırf yorum yapmıs olmak icin yazanları gördüm..bazılarının diyecek bişeyi yoktur karşıya çamur atar fln fln..bu liste uzar gider..
faydalı bi iş yapmış olun gelin konusun.. boş konusmaktan iyidir heralde..ben faydalı bi iş yaptım size bu yazıyı yazdım umarım hosunuza gitmstir :) -

I woke up in the mornin' and I rung the bell,
It's a long way across the wishing well.
Throw my pennies in one by one.
They come up shining like it's just begun.
They come up wishin' on the light of the sun.
They come up knowin' that I got no gun.
Well, I'd fire off a round if I had it in me.
But I know someday'll be a sunshine memory...
Walkin' around in a kindergarten haze.
Oh my, what a happy game.
Tell 'um that you love 'um 'till the end of your days.
Tell 'um that you need 'um in a bad way.
Oh how happy is the look on your face,
When you know somebody and you want 'um to stay.
Memory is an old highway.
If you drive too long you might loose your way.
Sunshine.
Never had it so good, in my childhood.
Bright Sunday mornin'.
-
bu sadece yunanistanın değil avrupa birliğininde yavaş yavaş gerilediğinin işaretidir.. zayıf halkalar beliriyor
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye'nin avrupa birliğine alınmamasının sebebi kokareç değil ya da para.
Tek sorun Türk halkının müslüman olmasıdır.
-----------------------------ilk defa sana katildim hayret:)
-
HaYVaN bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Türkiye'nin avrupa birliğine alınmamasının sebebi kokareç değil ya da para.
Tek sorun Türk halkının müslüman olmasıdır.
-----------------------------işte halkımızın %47 sini oluşturan sığ görüşlü bidon kafalılara bir örnek . ab nin daha ne olduğunu bilmeden, onu geç daha kendinin ne olduğunu bilmeden fikir(!) dünden hazır zaten .
Sen o bidon kafalı dediklerinin tırnağı olamazsın :)Koy buraya ab üyesi romanyayı yunanistanı diğer bir kaç ülkeyi ekonomik olarak türkiye boğar onları boğar; ülkelerinin doktoru faişelik için türkiyeye geliyordu 2 yıl önceye kadar.
Bu kadar mı kör olur insan..
Bak buna küfredilir. O ülkelerin doktorları doktorluk yapmak vaadiyle kandırılıyordu, ulan underzero ya katılmamak elde değil, Sırf AKP savunacan diye şimdide elin romanyalısını isteyerek orospu yaptın. Oradaki doktorların burada fahişe olması bizim ekonomik gücümüzü gösteriyor öyle mi, vay be. Müslümanlıktı hristiyanlıktı hikaye, Tek inanç var o da Güce olan. Savunulacak bir tarafı yok. Yapılması gerekilenleri düzgün yapmadıkları için, 2 ayda bir yol çalışması üstüne one minute le en kral,en çalışkan iktidar oluyorlar. Adamlar göstere göstere satıyorlar memleketi, toprağıda,kültürünüde,insan gücünüde. En berbat kapitalizmin yaşandığı ülke bizim ki. Senin baban hiç çek yasası mağduru olmamış, yada hiç para kaçıran milletvekili tanıdığın yok galiba. Koçum, o yer sofrasının psikolojisini bilirim, amına koyayım deseler "vay be hiç bu açıdan bakmamıştım" dersin :) Farkında değiliz ama öyle yozlaştırdılar öyle sıçtılar ağzımıza. Ulan 0 dan birşey yaratan kaç kişi var bu ülkede yada en azından birşeyler üretecek iradeye sahip olan. Sıçtılar neslin ağzına. Millet burada ÖSS ye hazırlanamazken Orta sınıf avrupa ülkesi portekizde adam 3. yabancı dilini öğreniyor, kendini tanıyor, hobi vs birşeyler yapıyor yani. Bizim ülkemizde anca okula mescit yaparlar + olarak dine zaman ayırabil diye. TRT ye, her kuruma, özellikle okul müdürlüklerine bütün imamları atarlar. Kör olur insan, neden olur, bu kadar şeyi görür, kör olur. BİZİM ÜLKEMİZ BİR BOK DEĞİL!!!, er meydanı yok artık, iki hidrojen bombasına bakar. Fırça bıyığı ile zihinleri boyamaktan vazgeçsin de işine baksın hafız recep. -
AB'ye tek yönden bakamayız. Türkiye gibi büyük bir devleti AB'nin doyurması zaten beklenemez. Dış ilişkilerde tüm devletler dışarı bağımlı ve Dünya'ya kapılarımızı kapatamayız. Yunanistan AB'den faydalanarak borçlanma yoluna gitmişse kendi yanlış politikalarının eseridir. AB uyumluluk sürecinde ülkemiz büyük miktarda aşama kaydetti. Daha önceden ne bir standart vardı ne bir ciddiyet vardı. Resmen b.k götürüyordu memleketi. Ne gıda standartı ne eğitim konusunda atılan adımlar ne de başka şeyler. AB'nin yarattığı sorunlardan çok faydalarının daha çok olduğunu düşünüyorum. Hristiyan kulübüdür, Türkiye'yi severler sevmezler ayrı konu. Fakat bu ülkeye sırf onlara gösteriş olsun diye çok şey yapıldı. Kıbrıs sorunu, Ermeni sorunu onlar ayrı konular. Sırf bunlara bakarak bizi niye almıyorlar deyip duruyoruz. Şu ülkemize bir bakalım Allah aşkına. Batı illerde yine hava hoş. Cehalet hala yüksek. Daha yapılacak tonla iş var. AB sayesinde ülkemizi adam ediyorlar.
-
Hah! Çok güzel bir yazıymış ya, teşekkürler.
-
FireX bunu yazdı:
AB'ye tek yönden bakamayız. Türkiye gibi büyük bir devleti AB'nin doyurması zaten beklenemez. Dış ilişkilerde tüm devletler dışarı bağımlı ve Dünya'ya kapılarımızı kapatamayız. Yunanistan AB'den faydalanarak borçlanma yoluna gitmişse kendi yanlış politikalarının eseridir. AB uyumluluk sürecinde ülkemiz büyük miktarda aşama kaydetti. Daha önceden ne bir standart vardı ne bir ciddiyet vardı. Resmen b.k götürüyordu memleketi. Ne gıda standartı ne eğitim konusunda atılan adımlar ne de başka şeyler. AB'nin yarattığı sorunlardan çok faydalarının daha çok olduğunu düşünüyorum. Hristiyan kulübüdür, Türkiye'yi severler sevmezler ayrı konu. Fakat bu ülkeye sırf onlara gösteriş olsun diye çok şey yapıldı. Kıbrıs sorunu, Ermeni sorunu onlar ayrı konular. Sırf bunlara bakarak bizi niye almıyorlar deyip duruyoruz. Şu ülkemize bir bakalım Allah aşkına. Batı illerde yine hava hoş. Cehalet hala yüksek. Daha yapılacak tonla iş var. AB sayesinde ülkemizi adam ediyorlar.
-----------------------------Şimdi tamam dışarıya kapılarımızı kapatmayalım ama körü körüne de bağlı olmayalım dışarıya zaten bu kör bağlılık yüzünden bu güen kadar tüm fabrikalarımız tarımımız piç edilmedimi bizim?
Bazı arkadaşlar yakın tarih deyip durmuşlar onların dedeleri değilmyidi uçak fabrikalarımızı kapatıp gavur dan daha ucuza alan ? , o dedeler değilmiydi devrim gibi Türk projelerini hiç edenler? tarımın içine edenler? bu şekilde tarımımız sanayimiz hiç olmadımı yıllarca? ee şimdide nasıl olsa yurt dışıdna geliyor diye hiç bir piyasada hiç bir bok üretemiyoruz.
Teknoloji ile iligi ne üretiyoruz Türkiyede? Çok övündüğümüz tekstilimiz noldu sorarım size? Sözüm ona cin gibi insanlarız değilmi sağlık sektörü üzerine bırakın dünyayı yurt içinde üretilen hangi cihazımız var? bir düşünün? biz ab ye girmek için bi taraflarımızı becertelim, ermeniye peşkeş çekelim kıbrısıda verelim nolacak hiç dert değil.
Siyaset iğrenç bir oyun malesef bizde bu çirkin oyunun en küçük halkalarıyız ama tek bir konuda çok üzülüyorum beğenmediğimiz bir yunan kadar olupta sokaklara dökülemiyoruz çünki içten parçalamışlar bizi.
Gençliğe Hitabe'yi okuyun diye bir başlık açtım kıçı kırık başlıklar ne hit yaparken biz gençler olarak onu okumaktan bile aciz durumdayız.
Sadece üzülüyorum.
-
avrupa birliği hayaline düşen zavallılar...osmanlının son yılları 1. meşrutiyet 2. meşrutiyet zamanındada bu mantıkta düşünen zavallılar vardı gidin tarihinize bakın bunu diyen sahtecilerin britanya mandacısı olduklarını göreceksiniz...avrupa bizi adam et diye söyleyenler...bugünde aynı zihniyet.
Adamlar açık açık söylüyorlar almıycaz sizi almıycaz sizi...adamlar anayasalarına almıycaz diye yasa koydular kafanız almıyor mu bunu ?
bu emperyalist birliğin tek amacı Türkiyeyi bölmek parcalamaktır. bunun icin sürekli yok uyum yasaları yok şunu yapın yok bunu yapın diyerek siyasi meselelerle dayatma yapıyor. gözünüz kör mü ? azıcık mantığınız ve düşünceniz varsa bu ülkenin kurucusu Atatürkün ne dediğini şu sözlerinden anlarsınız
EFENDİLER!
Avrupa'nın bütün ilerlemesine,yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur.Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım
zihniyetler belirdi.Halbuki,hangi İstiklal vardır ki,ecnebilerin nasihatleriyle,ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?Tarih,böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!...GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK işte Atatürk buna rağmen bağımsızlık ateşi yakıp halkıyla avrupa olmadanda neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. ve tüm ezilen sömürülen ülkelere örneğini göstermiştir.
-
paranın dini ırkı olmaz. Bugün dünyanın en zenginlerinin de (silah üreticileri ,petrol zenginleri vs)din ırk vs siqledikleri yok :)