Avrupa Birliğinden Tam İşaret
-
Yıllardır AB ye girmek i
için çabalayan güzel ülkemizin beklediği işaret
“italya başbakan” ından geldi !!!
koşun işareti görün koş koş lan koooş
-
Puahhahaha lan bende bu hareketi bi türkler yapıyo sanıyodum :p
-
iyi kavramış ee yersem lokumu kebabı böyle olursun bizimkiler hep böyle geziyor...
-
Ülkemize degil de rte ye bence bu isaret, darlandım hadi gelde rahatlat diye
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
sana olmasın da. laflarınıza dikkat edin. Açık açık hakaret etmeyin. Burası dingonun ahırı değil. -
Tarantula bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
sana olmasın da. laflarınıza dikkat edin. Açık açık hakaret etmeyin. Burası dingonun ahırı değil.
-----------------------------Birincisi sana mı soracam ne yazacagımı, herkesi kendin gibi ahırda yasıyo farzedip dingo migo ilkokul agzıyla konusma
İkincisi o hareketi bana yaptıgını bilecek kadar beni yada prodiyi tanıyomusun? yoksa sendeki kuyruk acısından mı mutevellit:D
-
tayyipe laf söyleyen cehennemde zebaniler tarafından bondaj yapılıp en ekstrem hardcore filmlerine konu olacak türden fanteziler yapılacakmış.lütfen elinize,dilinize hakim olun.
-
rte e o zaman deil ahiret bursaki hardcore performansından dolayı oscar versinler, belkide verilecektir
-
Triumph bunu yazdı:
tayyipe laf söyleyen cehennemde zebaniler tarafından bondaj yapılıp en ekstrem hardcore filmlerine konu olacak türden fanteziler yapılacakmış.lütfen elinize,dilinize hakim olun.
hadi ya melekler mi söyledi bunu ? :) -
ziki tutmuş berlusconi :)
Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 10