folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avrupa Bizi Neden Sevmez

Avrupa Bizi Neden Sevmez

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

Alıntlarla yanıtlayalım.

Avrupalı tarafından biz:

"Bütün Kur'an'ları yaksak, bütün camileri yıksak, Avrupalının gözünde Osmanlıyız; Osmanlı, yani, İslâm. Karanlık, tehlikeli, düşman bir yığın!"

Bizim körüklediğimiz yanlışlar:

"Kıt’aları ipek bir kumas gibi keser biçerdik. Kelleler damlardı kılıcımızdan. Bir biz vardık cihanda, bir de küffar... 

Zafer sabahlarını kovalayan bozgun akşamları. İhtiyar dev, mazideki ihtişamından utanır oldu. Sonra utanç, unutkanlığa bıraktı yerini, "Ben Avrupalıyım" demeğe başladı, "Asya bir cüzzamlılar diyarıdır."

Avrupalı dostları, acıyarak baktılar ihtiyara, ve kulağına: "Hayır delikanlı", diye fısıldadılar, "sen bir az–gelişmişsin. 

Ve Hıristiyan Batı’nın göğsümüze iliştirdiği bu idam yaftasını, bir "nisân-i zîşân" gibi gururla benimsedi aydınlarımız."

Alıntılar Cemil Meriç'ten...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

bu yüzden sevmez

http://www.tahribat.com/Forum-Avrupali-Kiz-Beni-Kil-Etti-115664/

-----------------------------

Bizi sevmemelerının tek nedenını tarıhe yıkamazsınız! O kadar tarıhı ıyı bılen yabancı olamaz,Ama sunu ıyı bılen yabancı cok sayıda!

Türkler Abaza! Yazık mılletımıze. bu kadar mı bır ınsan kendını asagılayabılır.

NovalGin kardesıme katılıyorum!

Yabancıların Turklerı sevmemesının baslıca nedenlerınden bırı bu! Sunu uzulerek soyleyebılırım kı Milletimiz Terbiyesiz!ve git gide terbiyesizleşiyor!

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bööle biri yok yalan. gugıla yazınca hep aynı yazı. bunu bi ara msnden gönderip dururlardı.

=)
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 24