folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Avrupa Da En Az Alkol Tüketilen Ülke Türkiye

Avrupa Da En Az Alkol Tüketilen Ülke Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Conquer bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

o değil tmm akpnin tezgahları bunlar hep biliyoruzda

yazık lan atatürkün kurduğu ülke nelerle uğraşıp ibne hacı hocaların eline kaldı bari yok olsun bu ülkede bunlarında yönetebilecekleri bir ülke olmasın herkes kurtulmuş olur bu kadar rezillik yeter be arkadaş...

Hocam bence abartiyorsunuz. Ayni yasak Almanyada da var. Ne yani, almanlarda mi haci hoca :)

benim alkol yasağıyla yasaklarla bi alakam yok sadece hacı hocaların ülke yönetmesine tahammülüm yok

adam çoluğunu çocuğunu sülalesini ihya etti ferrarilerden rolls roycelardan aşağı inmiyor bu halkın buna nasıl tahammül ettiğini anlamıyorum

sen binebiliyor musun çocuğun binebiliyor mu yiyip içebiliyor mu halkımız gerçekten aptal bunları hiç düşünemio...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yalan mq boşnak mahallesi olarak ortalamayı 10 - 15 litrelere çekiyoruz .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı
    Conquer bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

o değil tmm akpnin tezgahları bunlar hep biliyoruzda

yazık lan atatürkün kurduğu ülke nelerle uğraşıp ibne hacı hocaların eline kaldı bari yok olsun bu ülkede bunlarında yönetebilecekleri bir ülke olmasın herkes kurtulmuş olur bu kadar rezillik yeter be arkadaş...

Hocam bence abartiyorsunuz. Ayni yasak Almanyada da var. Ne yani, almanlarda mi haci hoca :)

oradaki uygulamayı merak ettim açıklar mısın

Almanya, yasaklarin ve kurallarin ülkesidir hocam. Hangi birini aciklayayim. Burada afedersin, tuvalete gitmenin bile bir vakti vardir.

Her igne deliginde bir kanun maddesi var. Saat 20:00 olunca her yer kapanir, alisveris islemi bitmistir. Aksamlari Benzin istasyonlarindan alisveris yapabilirsin, her sey 3 kati pahalidir ve belirli bir saatden sonra alkol satisi yasaktir.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

alkol%20yasakları

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

Türkiye'de içmeyen hiç içmiyor, içen ise bokunu çıkarıyor. Ortasını hiç görmedim.

Aynen öyle, içen adam kıçı başı dağıtıp çoluk çocuğu dövüyor içmeyen adam hiç içmiyor..

Türklerde "Ya hep ya hiç " mantığı böyle durumlarda çok geçerli :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

e o zaman şerefe :D

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Şimdi benim anlamadığım hesaplar litre olarak ya, bu hacim saf alkol üzerinden mi yoksa şişelenmiş ürün üzerinden mi. Şimdi bir litre rakı ile bir litre bira aynı değil sonuçta :D 

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
Toplam Hit: 5123 Toplam Mesaj: 28