Avrupa Da En Az Alkol Tüketilen Ülke Türkiye
-
Conquer bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
o değil tmm akpnin tezgahları bunlar hep biliyoruzda
yazık lan atatürkün kurduğu ülke nelerle uğraşıp ibne hacı hocaların eline kaldı bari yok olsun bu ülkede bunlarında yönetebilecekleri bir ülke olmasın herkes kurtulmuş olur bu kadar rezillik yeter be arkadaş...Hocam bence abartiyorsunuz. Ayni yasak Almanyada da var. Ne yani, almanlarda mi haci hoca :)
benim alkol yasağıyla yasaklarla bi alakam yok sadece hacı hocaların ülke yönetmesine tahammülüm yok
adam çoluğunu çocuğunu sülalesini ihya etti ferrarilerden rolls roycelardan aşağı inmiyor bu halkın buna nasıl tahammül ettiğini anlamıyorum
sen binebiliyor musun çocuğun binebiliyor mu yiyip içebiliyor mu halkımız gerçekten aptal bunları hiç düşünemio... -
yalan mq boşnak mahallesi olarak ortalamayı 10 - 15 litrelere çekiyoruz .
-
Hybris bunu yazdıConquer bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
o değil tmm akpnin tezgahları bunlar hep biliyoruzda
yazık lan atatürkün kurduğu ülke nelerle uğraşıp ibne hacı hocaların eline kaldı bari yok olsun bu ülkede bunlarında yönetebilecekleri bir ülke olmasın herkes kurtulmuş olur bu kadar rezillik yeter be arkadaş...Hocam bence abartiyorsunuz. Ayni yasak Almanyada da var. Ne yani, almanlarda mi haci hoca :)
oradaki uygulamayı merak ettim açıklar mısın
Almanya, yasaklarin ve kurallarin ülkesidir hocam. Hangi birini aciklayayim. Burada afedersin, tuvalete gitmenin bile bir vakti vardir.
Her igne deliginde bir kanun maddesi var. Saat 20:00 olunca her yer kapanir, alisveris islemi bitmistir. Aksamlari Benzin istasyonlarindan alisveris yapabilirsin, her sey 3 kati pahalidir ve belirli bir saatden sonra alkol satisi yasaktir.
-

-
Fatih bunu yazdı
Türkiye'de içmeyen hiç içmiyor, içen ise bokunu çıkarıyor. Ortasını hiç görmedim.
Aynen öyle, içen adam kıçı başı dağıtıp çoluk çocuğu dövüyor içmeyen adam hiç içmiyor..
Türklerde "Ya hep ya hiç " mantığı böyle durumlarda çok geçerli :D
-
e o zaman şerefe :D
-
Şimdi benim anlamadığım hesaplar litre olarak ya, bu hacim saf alkol üzerinden mi yoksa şişelenmiş ürün üzerinden mi. Şimdi bir litre rakı ile bir litre bira aynı değil sonuçta :D