Avrupa Turu / Önemli ..
-
Herkese İyi günler.yardım istiyorum benim kız arkadaşımın doğum günü 13 şubat ve bu sene 2. senemize giricez 1 aralıktan itibaren doğum günün hemen arkasında da sevgililer günü oldugu için kız arkadaşımla avuğa turuna çıkman istiyorum .. fransda yada italya gibi bana 4 gece 5 gün gibi uygun turlar lazım 12 şubatta gidip 16-17 şubar gibi dönebileceğimiz.tarhilerde esneklik olabilir daha başka tarihlerde olabilir ama bu tarihlere yakın olması laızm.3 yıldız otel flan hiç farketmez.Ben biraz netten baktım ama bana çok pahalı geldi 349 € lardan flan bahsediyolar .. daha uyguna bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirm ..
-
hocam roma -fiorentina-venedik üçgeninde 4 günlük turlar oluyo onlardan bulmaya çalış :)
pasaport işini de şimdiden hallet :) bana kalsa maldivlere giderdim vize istemiyolar :F
-
avrupada en çok gitmek istediğim ülke
-
Sahin bunu yazdı:
-----------------------------
Herkese İyi günler.yardım istiyorum benim kız arkadaşımın doğum günü 13 şubat ve bu sene 2. senemize giricez 1 aralıktan itibaren doğum günün hemen arkasında da sevgililer günü oldugu için kız arkadaşımla avuğa turuna çıkman istiyorum .. fransda yada italya gibi bana 4 gece 5 gün gibi uygun turlar lazım 12 şubatta gidip 16-17 şubar gibi dönebileceğimiz.tarhilerde esneklik olabilir daha başka tarihlerde olabilir ama bu tarihlere yakın olması laızm.3 yıldız otel flan hiç farketmez.Ben biraz netten baktım ama bana çok pahalı geldi 349 € lardan flan bahsediyolar .. daha uyguna bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirm ..
-----------------------------vay be sevıyorsan ve seviliyorsan heryeri gezdir hoca büyüksün :|
-
ya bkatım ztn bakıyorumda .. pasaport flan tamam onuda var benimde var o sorun değil sadece ayarlamak lazm işte :(
-
boş ver hoca avrupayı gel bizim köye daha ucuz daha ii eğlenirisn düşürsen pm at
-
sana rodosu öneririm hem ucuz hem çok güzel bi yer orda günlük turlarla yunan adalarınıda gezersin güzel olur...
-
rodosta pahalıymış baya ..
-
Sahin bunu yazdı:
-----------------------------
rodosta pahalıymış baya ..
-----------------------------hoca o zman karadeniz turuna çıkacan otobüsle avrupa diyon pahalı olacak helbet...
-
hoca bizm komşu geçen sene gitti italyaa 195 € ya 3 yıldızlı otelde kaldılar 4 gece 5 gün : ) öyle bişi lazım ..
-
komşunun kaldığı yeri öğrenirsen banada haber et ciddiyim bu konuda.
bide kıbrısa bak derim ayrıca...