Avrupa Yakası
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
Demodor bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
istanbuldaysan eger besiktas - sinan pasa pasajının 2.katında bulabilirsin..
merdivenleri cıkınca sağdan 2 ve 3.dükkanlarda var.
-----------------------------ben oraya sormuştum zamanında çok fiyat çektiler daha sonra netten biraz araştırdım bi alışveriş sitesi buldum full tüm bölümleri 30 tl ye aldım sitenin adı yanılmıyosam superalsat.com du,eskişehirden bi eleman dvd halinde kutulu olarak gönderdi çekimler direk tv den yapılmış gayet iyi yani.
-----------------------------hocam ben de south park almak istiyorum da çok diyo vicdansızlar ya. 14 sezon:| bütün bölümleri izledim ama arşiv olsun istiyorum arada izliyorum. var mı ki hala?
edit: aha hocam vallahi buldum :D:D http://www.superalsat.com/south-park-14-sezon-hediye_V0JJurunZ640797 güvenilir mi ne diyosun?
-----------------------------kardeş ben burdan bir kaç defa alışveriş yaptım sıkıntı olmadı.
-
-
Demodor bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
istanbuldaysan eger besiktas - sinan pasa pasajının 2.katında bulabilirsin..
merdivenleri cıkınca sağdan 2 ve 3.dükkanlarda var.
-----------------------------ben oraya sormuştum zamanında çok fiyat çektiler daha sonra netten biraz araştırdım bi alışveriş sitesi buldum full tüm bölümleri 30 tl ye aldım sitenin adı yanılmıyosam superalsat.com du,eskişehirden bi eleman dvd halinde kutulu olarak gönderdi çekimler direk tv den yapılmış gayet iyi yani.
-----------------------------hocam ben de south park almak istiyorum da çok diyo vicdansızlar ya. 14 sezon:| bütün bölümleri izledim ama arşiv olsun istiyorum arada izliyorum. var mı ki hala?
edit: aha hocam vallahi buldum :D:D http://www.superalsat.com/south-park-14-sezon-hediye_V0JJurunZ640797 güvenilir mi ne diyosun?
-----------------------------kardeş ben burdan bir kaç defa alışveriş yaptım sıkıntı olmadı.
-----------------------------tamamdır hocam yazdım bi köşeye teşekkür ettim sana da
-
zamanında tutan dizileri tekrarlamak moda olursa oda geri gelir
-
yaa çok saolun yardımlarınız içinde bnde sadece hotfile var ondan hotfile linki gönderebilirmisiniz.
-
burakbet bunu yazdı:
bekle bakalım
edit: hocam davetiyem yok ama torrent dosyasını atarım istersen fakat 84GB
-----------------------------GB ın boyutu önemli deil de türktorrent te üyeliğim yok bi davet yollayan olursa ordan indirebilirim. torrent varsa ben asıl torrent kullanıcısıyım.
-
up