folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avrupabilisim.Com.Tr Aylardır Gelmeyen Buzdolabı.

Avrupabilisim.Com.Tr Aylardır Gelmeyen Buzdolabı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

işte bu yüzden internetten ne alıcaksam kapıda ödemeli alıyorum. 

kapıda ödemen var mı aga ? 

var

eyvallah getir ben kredi kartımla kapıda gönüh rahatlığıyla tek çekim taksitli nasıl istiyorsan ödeyim.

geçmiş olsun hocam domain sahibini, ipsini veya başka bir açığını bul kişisel bilgilere ulaş ver mahkemeye gitsin. dürüst satıcı bile olsa, paranı geri vermeye niyetli bile olsa tüketici haklarından faydalanıp geç kaldığı ve ücret iade edilmediği için tazminatını alırsın

DadasAdam tarafından 05/Oca/14 15:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

6502 S. Kanun Madde 48/3’e göre; Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içinde edimini yerine getirir. Mal satışlarında bu süre her hâlükârda otuz günü geçemez. Satıcı veya sağlayıcının bu süre içinde edimini yerine getirmemesi durumunda tüketici sözleşmeyi feshedebilir.

6502 S. Kanun Madde 45/3’e göre;  Sözleşmeden dönülmesi durumunda, tüketiciye iade edilmesi gereken tutar ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belge, dönme bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren en geç doksan gün içinde tüketiciye geri verilir. Satıcının aldığı bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi iade ettiği tarihten itibaren, tüketici on gün içinde edinimlerini iade eder.

30+90dan 120 gün geçtiği an savcılığa dilekçeyi veriyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Gerçekten sinir bozucu. Hayır parası başka dert bide şimdi bunu beklerken 90 gün ne yiycen ne içicen yedek buzdolabı mı alacan bu dümbükler getirmiyor diye.

bence dışarıdan verdiğin yemek siparişlerinin fişlerini de topla savcılıktaki dosyana ekle bunu beklerken dışarıdan yediklerimin parasını da istiom de ciddiyim.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Bi ben mi görüyom lan sipariş iptal edildi yazıyor orda?

sipariş iptal edildi zaten 1-2 ay gelmeyince iptal edin ücreti gönderin dedik, oraya iptal yazısı geldi, ücret iadesi yok. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Gerçekten sinir bozucu. Hayır parası başka dert bide şimdi bunu beklerken 90 gün ne yiycen ne içicen yedek buzdolabı mı alacan bu dümbükler getirmiyor diye.

bence dışarıdan verdiğin yemek siparişlerinin fişlerini de topla savcılıktaki dosyana ekle bunu beklerken dışarıdan yediklerimin parasını da istiom de ciddiyim.

aslında adliyede bilirkişiyiz ama alanımız değişik olduğundan usul nedir, nereden nasıl ücret tazmin edilir bilemiyorum kendi alanım olsa iyi. bunca iş güç finaller arasında bir de 6502 sayılı kanunu hatmediyorum. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    benvekendim
    benvekendim's avatar
    Erkek

iş bankasının bir olayı var bu işlere göre harcama itiraz formu diye bişey var doldurup faks yapıyorsun sonra bankadan müşteri temsilcisi dönüyo sana soruyo falan nasıl oldu gibisinden bi kaç alışverişimde geri ödeme alamayınca yapmıştım bu yöntemi olumlu işbank kullandıysan yani alışverişinde hatırlatayım deddim.

Her insan biraz Şeytan"dır. Eğer üzülmek istemiyorsan sen daha Şeytan olacaksın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Bi ben mi görüyom lan sipariş iptal edildi yazıyor orda?

doğru

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

1700 lira vercem bide üstüne 2 ay bekleyecem bide üstüne iplemiyecekler telefonda. yıkarım orayı. sende yıka.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 2392 Toplam Mesaj: 19