Avrupabilisim.Com.Tr Aylardır Gelmeyen Buzdolabı.
-
işte bu yüzden internetten ne alıcaksam kapıda ödemeli alıyorum.
kapıda ödemen var mı aga ?
var
eyvallah getir ben kredi kartımla kapıda gönüh rahatlığıyla tek çekim taksitli nasıl istiyorsan ödeyim.
geçmiş olsun hocam domain sahibini, ipsini veya başka bir açığını bul kişisel bilgilere ulaş ver mahkemeye gitsin. dürüst satıcı bile olsa, paranı geri vermeye niyetli bile olsa tüketici haklarından faydalanıp geç kaldığı ve ücret iade edilmediği için tazminatını alırsın
DadasAdam tarafından 05/Oca/14 15:34 tarihinde düzenlenmiştir -
6502 S. Kanun Madde 48/3’e göre; Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içinde edimini yerine getirir. Mal satışlarında bu süre her hâlükârda otuz günü geçemez. Satıcı veya sağlayıcının bu süre içinde edimini yerine getirmemesi durumunda tüketici sözleşmeyi feshedebilir.
6502 S. Kanun Madde 45/3’e göre; Sözleşmeden dönülmesi durumunda, tüketiciye iade edilmesi gereken tutar ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belge, dönme bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren en geç doksan gün içinde tüketiciye geri verilir. Satıcının aldığı bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi iade ettiği tarihten itibaren, tüketici on gün içinde edinimlerini iade eder.
30+90dan 120 gün geçtiği an savcılığa dilekçeyi veriyorum.
-
Gerçekten sinir bozucu. Hayır parası başka dert bide şimdi bunu beklerken 90 gün ne yiycen ne içicen yedek buzdolabı mı alacan bu dümbükler getirmiyor diye.
bence dışarıdan verdiğin yemek siparişlerinin fişlerini de topla savcılıktaki dosyana ekle bunu beklerken dışarıdan yediklerimin parasını da istiom de ciddiyim.
-
ArduouS bunu yazdı
Bi ben mi görüyom lan sipariş iptal edildi yazıyor orda?
sipariş iptal edildi zaten 1-2 ay gelmeyince iptal edin ücreti gönderin dedik, oraya iptal yazısı geldi, ücret iadesi yok.
-
HolyOne bunu yazdı
Gerçekten sinir bozucu. Hayır parası başka dert bide şimdi bunu beklerken 90 gün ne yiycen ne içicen yedek buzdolabı mı alacan bu dümbükler getirmiyor diye.
bence dışarıdan verdiğin yemek siparişlerinin fişlerini de topla savcılıktaki dosyana ekle bunu beklerken dışarıdan yediklerimin parasını da istiom de ciddiyim.
aslında adliyede bilirkişiyiz ama alanımız değişik olduğundan usul nedir, nereden nasıl ücret tazmin edilir bilemiyorum kendi alanım olsa iyi. bunca iş güç finaller arasında bir de 6502 sayılı kanunu hatmediyorum.
-
iş bankasının bir olayı var bu işlere göre harcama itiraz formu diye bişey var doldurup faks yapıyorsun sonra bankadan müşteri temsilcisi dönüyo sana soruyo falan nasıl oldu gibisinden bi kaç alışverişimde geri ödeme alamayınca yapmıştım bu yöntemi olumlu işbank kullandıysan yani alışverişinde hatırlatayım deddim.
-
ArduouS bunu yazdı
Bi ben mi görüyom lan sipariş iptal edildi yazıyor orda?
doğru
-
1700 lira vercem bide üstüne 2 ay bekleyecem bide üstüne iplemiyecekler telefonda. yıkarım orayı. sende yıka.