folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Avrupa"Da Türkler Yasak Dinlemiyor

Avrupa"Da Türkler Yasak Dinlemiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    önemli olanda neden ileriyi göremedikleri degilmidir.selamın aleykum e Allah'ın selamı diyen zihniyetin savundukları biraz arastırsalar selamın aleykum un ibranicede salomun alokum den geldigini bilirler selemın=selam aleykum=millet,kişiler,kucuk topluluk bir kere sa da Allah kelimesi geçmiyo.arastırma bilgilenme yok hiç he ve rahmetullah Allah anlamına geliyorsa onla birlikte kullan ki Allah ın selamı olsun ozaman söyle olur "savr"

kardeş öle demişin ama o konuda pek bi bilgi sahibi gibi deilsin bence, neden mi şöyle:

aslında esselamun aleykum verahmetullahi vebrekatuhu olarak bilinen selam kısaltılmıs ve selamun aleykum olmustur anlamıda allahın selamı ve rahmeti üzerinize olsun demektir... 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    tatarramazan bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:
    önemli olanda neden ileriyi göremedikleri degilmidir.selamın aleykum e Allah'ın selamı diyen zihniyetin savundukları biraz arastırsalar selamın aleykum un ibranicede salomun alokum den geldigini bilirler selemın=selam aleykum=millet,kişiler,kucuk topluluk bir kere sa da Allah kelimesi geçmiyo.arastırma bilgilenme yok hiç he ve rahmetullah Allah anlamına geliyorsa onla birlikte kullan ki Allah ın selamı olsun ozaman söyle olur "savr"

ileriyi göremememizin sebebi bu mu ?

arastırmacı olmadıgımız,bilgilendirilmedimiz bir ulkede bilgiyi aramadıgımzı dile getirdim ve bunu bir örnekle acıklama calsıtım her neyse bas ötrusu gibi selamın aleykumunde dini semboller arasına girmesi olasıdır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL Kardeşim Neyse ney yahu, hata etmişsin işte diretmenin anlamı yok, Kabul et geç. Neyse Fikrimi belirtiyim.

Sigara Konusudaki yasağı Anlaşılan Türkiyede de, Yaşatmaya çalışan çevreler var, Yahu Kişiye Özel Alan içerisinde içemezsin diye yasamı olur. bırakın yahu kim ne bok içiyosa içsin, alla alla.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    yurdum insanı yasakmı dinler ortalıgın amk yarlar :)

Dur be kadınnnn....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

şu belçika piçi bi bölünsün bi de fransa ve almanya allahtan başka bişey istemiyom...

belçika zati göte geliyo yavaş yavaş bölünüyo piçler

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şimdi Arkadaşlar Konuya Geniş Bir Bakış Açısından bakarak bazı Önemli Kriterleri Belirtmemde fayda var sanırım.

Birincisi Avrupa Denen İllete Üye Olacaz Diye Alt yapımızın Uyumsuzluklarına Kulak Tıkayan Ak parti Yönetimi Avrupa Parlamentosunda Alınan Kararları Gerçek Zamanlı olarak Üye oldğumuz Zaman Adeta Meclisten Geçirecek gibi Görünüyor. Oradaki insanların Refah seviyesi Yüksek Belki Sigara İçmemeyi Spor Bandında Koşmak gibi değerlendirebilirler, Sosyetik bir bakış Açısı, Hayatı Arabesk bir Toplum Olan Türk Toplumunun Alt yapısı Bu Tür Oluşmlara Açık değildir Kanaatimce, Zira Tiryaki Sayımız İçmeyenlere Oranla Çok Yüksek bir Yüzdeye Sahiptir.

Artısıda var Derbeder Esnafa Darbedir, Esnaf Sinek Avlayacak Demedi Demeyin Örneğin Ben Kahveye Arkadaşımla Oturup Bir Sigara Tüttüremiyorsam Oturmam. Kahvecileri Sanırım Çok kötü etkileyecek Karardır. Gel gelelim diğer Sektörden Çalışanları ne kadar etkiler Yakın Gelecekte Göreceğiz.

Çok Önemli Bir Kriter Olan Toplumsal Örf Adet ve Bu Örf Adet Zenginliğinden Gelen farklılıklar Avrupalı olma Kriterleri olmamalıdır Kanaatimce, Vede Mecliste Bazı Millet Vekillerinin Sigarayı Bırakmasını da Oldukça mantıklı karşıladım sebebi O kadar Maaşı ben Alsam Derdim tasam olmasa Bende Bırakırım Anasını Satiyim.

Fakirin Elindeki Tek Oyuncağı Alan Hükümet Yasak Üstüne yasak çıkarırsında Nasıl oluyorsa Fakirlikle Mücadelede Fakirlere Fakir katarsın Ne Tezattır bu Demezlermi Adama.?

Ben Bu Oluşuma Okey Demiyorum arkadaşlar, Alt yapıyı Düzenlemeyi Önce planlaması gerekiyorken, Sıralama Olarak En sonda Görünen Bu uygulamaları Günmede Getirmek Halkın canını Yakar. Halkın Canını yakan Hükümetler Bir dahaki Seçimlerde Artık kendileri düşünsün.

Ben Şahsen Bir Dahaki Seçimlerde oy vermek için kesin Surette Gelecek Hükümete Oy vereceğim partiden İmzalı Noter tasdikli Söz Alacam Bu yasa Teklifini Meclisten Kaldıracağına dair. Ancak o zaman Oy veririm, Aksi halde Oy moy yok benden. Tiryakilerin Oyunu Unutsunlar bir kaç bin kişilik Sigara içmeyen Çevrenin Oyunu alarak Asla Başa gelemezler.

Umarım Tiryakiler Tepkilerini Ortaya koyarlar Çünkü bu usule Alışacağımızı Sanmıyorum.

Yada Çeşitli Sektörlerdeki Esnaf Kardeşlerime Tavsiyem Sanırım Pimapencilere Koşmanızdır, Kahvelerde Bulunduğunuz yerleşim birimindeki Tiryaki Yüzdesine Uyumlu İçmeyenler için Alan Açınız. En Azından Seçimlere kadar Sizi idare eder.

Vallahi İyi Sigara içmeyen Adama Yapılan uygulama Harikulade, Hiç bir vatandaşa yapılmadı Bu uygulama, Yahu bu adam Kahveye gelecek diye tiryakiler Kenra çekiliyor yahu olacak işmi bir kişi için Çektirilen Çileye bak.

Ben İki kişilik Oturma Masası içine Sığacak kadar bir alan ayıracam, Günlük iki kişinin bile İçmeyen Gelmediği bir yerdeyim, Yine Cümbür Cemaat tüttüreceğiz Sigaralarımızı. :) Bulruz Yolunu Tayyip Sen Hiç Meraklanma.

Yahu Avrpadaki Halk Zengin Yapabiliyorsan TayyibCan Efendi Bizide Zengin yap Gözüm Yok Zengin olmakda Değil, Aylık gelirimiz Bir milyarın Altında olmasın Gözüm hadi Hodri Meydan. Yok yane Bende Gelsem oraya Yasak Çıkarabilirimde Ondan Şey ettim Kolay olanı yapmakla İcraatmi yapıyorsun Efendi. !

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4412 Toplam Mesaj: 17