Avrupada Yaşam Üzerine Bir Yazı..
-
bi de aldığın linki belirtseydin iyi olurdu :)
-
yazıyı okuyamadım sadece göz attım, göz atmam bile allah benim belamı versin niye döndüm ki dememe sebep oldu, baştan sona okumaya cesaret edemedim, aynı orda kalmaya cesaret edemeyişim gibi, şimdi kendimi parçalıyorum gidebilmek için ne mutlu sana gitmişken geri dönmemişsin.
edit senin hikayen değilmiş, ama her kimin hikayesiyse tebrik ettim adamı
samurai tarafından 17/Nis/14 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
helal olsun kardeşime benimde çocukluğumdan beri hayalimdir barcelona ve madrid 'i görmek umarım ölmeden nasip olur
-
Avrupa'da rahat bir egitim hayati icin almanya disinda her yer yalan
Avrupa krizde ama almanya'da issizlikte dusuyo, ihracatta tavan yapiyo
-
Avrupada bir dahi olabilirdim yazık oldu güzel akıl almaz , alay edilen , uçuk fikirlerime yaziya gelirsek bu hikaye gibi avrupaya giden bir abim aynı zorlukları anlatmıştı şuan 3bin euro ya devlet görevlisi ilk gittiginde tuvalet temizliyormuş aylık 300 euro ya
-
unbalanced bunu yazdı
uygun bir zamanda y.dışında eğitim ile ilgili bir yazı yazacağım inşallah.. nasıl okunur, nasıl başvurulur, ne şekilde gidilebilr, ortalama yaşam giderleri, askerlikten tamamen muaf olma durumu, burs bulma v.s. anlatabilirm
Yazini merakla bekliyorum hocam. Hatta yaznca pm at kacirmiyayim konuyu
-
Başka ülkelerde yaşamak hakkında bir sürü yazı okudum, bir çok arkadaşla konuştum ne kadar iyi imkanları olursa olsun memleketin yerini tutmuyor diyorlar insan da düşünüyor tabi.
-
Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. Fakat okurkende sürekli aklımdan şu geçti. Arkadaş bütün bunlara değermi ki...
-
birazını okudum fena değil okuyacağım
-
gece okumak üzere çizik atayım