Avrupada Yasayan Turkler Uvey Evlat Mi ?
-
turkmen tv bizim üst apartmanda istersen gidim söliim bundan sonra senin için versinler maçları :|
-
2008 de milli takım maçları lig tv den izlencekmiş.
peki ya bu nedir bye hanım efendi orda öyleyse burda üveyliğin alası var demektir. ben çanak antenciyim (hani ekran bozulduğunda tavana çıkıp sağa sola dönderilen )
koycaksın trt ye maçı yada atv yada star vs. herkesin izleyeceği kanal olması gerekirken lig tv den izleniyor . haksızlık.
-
bende amsterdamdayim uydu felanda izlemiyorum vaktim yok ayrica maclarida pc den izliyorum baglanti gayet hizli burda.
tavsiyem pc den izle simdi pc ye baglanan sony tv alacam insallah dev ekranda izliycem
-
hoca sizin ordaki bağlantı hızı 2-3 kat daha hızlı kafayı kullan indir sopcast,tvuplayer takıl onların forumlarıa pcden izle maçları :) yapcağın iş bu kadar basit olmadı bi döküman yazarım okursunuz :| örnek olarak sana bi de forum verem :
http://85.92.128.155/~myp2p/forum/
http://www.myp2p.eu/
buralara takıl maç günleri çıkar veya
www.direct8.fr buraya üye falan ol burdan da izlersin -
benim zaten baglanti sorunum yok sikir sikir izliyorum tv den bile hizli nerdeyse :P olye bi baglanti haha
-
Arkadaslar hepiniz konuyu sapittirmisiniz ben ne yazdim sizlerden gelen cevaplar neler kimi diyor ben stuttgartta olsam bilmem ne pc den seyredecek kadar benim de sizler kadar aklim caliyiyor ama buradaki reklamlar Türkiyedeki reklamlarin on kati daha vazla, bulmuslar bizim gibi avrupada yasayan kuslari yolmaya calisiyorlar, benim amacim sadece maca bakmak degil sadece bu avrupaya yayin yapan kanallarin hepisinin para tuzagi olmasi aksam saat 20 den sonra dogru düzgün program olmadigi gibi bir kac tane pembe dizi koyuyorlar o dizininde yarisindan fazlasi reklam vs. Bizde bütün maclari lig tv den izliyoruz lig tv ye bakmak gic problem degil 80-100 euroluk bir sat resiver premireyi ve lig tv yi rahatlila aciyor yani sifresini cözüyor.
-
bilgiğim kadarıyla avrupadaki türklerin yoğun şikayeti yüzünden rtük o reklamlar hakkında bir düzenleme yapacaktı sabretmek gerekiyo kardeşim
-
tek eğlenceniz televizyon haksız göremiyorum sizi,kahrol türkmentv
-
Milli maclar hakkinda $ikayet etmek anlamsiz cunku avrupaya mac yayinlanamamasinin sebebi yayin haklarinin o ulkelerin yayinci kurulu$larinin elinde olmasi.
Yani atv yayinlamamak istediginden deil, yayinlamasi yasak.
Yayinlarsa avrupa ulkelerinin yayinci kurulu$lari ona oyle bi tazminat davasi acar ki ali kircayi satsalar odeyemezler.
TurkmenTV'nin yaptigi da kacak yayindi. onu da 2 kere yaptilar 3ncuye yapmalarina izin vermediler.diger konu ise artik mide bulandirici hale geldi. Avrupa ile TR yayinlari ayrildigindan beri tv izlenilmez oldu.
gerci bunun da sebebi o sacma salak yari$malari arayan, callsell'i arayip zayiflama hapi alan embesiller