Avrupalılar Bizi Neden Sevmez
-
underzero sana bi cvp verim...
3) da siz pazardınız derken herşey bizde vardı dünya biz türklerden alıyordu herşeyi şimdiyse öyle değil çoğu şeyi biz dünyadan alıyoruz
9) buna bende takılmıştım ama bir bütün olna yazıyı bölemesdim... ;)
ayrıca çanakkaleyi gezip görmek bize bu bilinci katmak için yeterlidir.Düşünsenize bastığını her avuç toprakta 100lerce mermi ve attığınız her adımda belki de bir şehit... -
ya hocalar prof naumark diye biri yok sanki :D tamam önemli olan fikir de sahiden yoksa niye böle bi isim uydurmuşlar
bu yazının kaynağını bilen var mı ? -
ben bu yazıyı pcturkey.org dan aldım kaynak orası...Oranın admini koymuş bu yazıyı
-
Kimse kusura bakmasın ama değil Atatürk,10 Atatürk gelse bundan sonra bu ülke adam olmaz.Halk bu kadar dejenere olmuşken.Ne Türkiyeden,nede Türklerden bi cacık olmaz.
-
Bence olur gerçi şuan bunu sölemek çok abes kaçsada biz bu gençleri eğitebiliriz ancak buna çocuklukdan başlamak lazım şimdiki gençler Türklüğün ne demek olduğunu bilmiyor bence.. Bunu öörenmeleri lazım
-
konu başlığına göre yorum yapıyorum sevmezlerse sevmesinler bende onları sevmiyorum zaten :D
-
Atatürk'ün olduğu dönemde ortalık güllük gülistanlık değildi.Azmı ayaklanmalar çıktı.Şeriatçi zihniyet o zamanda vardı.Şu an Türkiye'ye baş kaldıran kürtlerde o zaman vardı.Hatta şimdiki durumdan daha kötü denilebilir.Atatürk'ün yarısı kadar adam geldimi ki bugüne kadar Türkiye'de birşeyler yapabilelim.
-
ya Atatürk gibi admaın gelmesine imkan yok yarısınında gelmesini beklemek saçma.. şu memlekete sikmiyecek biri gelsin yeter.
-
18 mart ta ne oldu deseniz çoğu Türk cevap veremez. Bu yeterlidir sanırım..
-
çook ama çok eski yazı.
Tuğrul bile yazmıştı bunu :)
Toplam Hit: 3165 Toplam Mesaj: 28