İnternet Siteleri
Avrupamacozetleri.Com | Avrupa'da Oynanan Tüm Maçların Özetleri
Avrupamacozetleri.Com | Avrupa'da Oynanan Tüm Maçların Özetleri
-
Yeni sitemi yayınladım.
Avrupamacozetleri.com | Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Türkiye Süper Ligi, İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga gibi Avrupa'daki Öncü Liglerin Maç Özetleri,Puan Durumları Yayınlanmaktadır.
İyi ve kötü eleştirileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
site adresi : http://www.avrupamacozetleri.com -
oha güzel olmuş, aranan kan resmen. herşeyi koy ama. eksik kalmasın maçlar
-
Hocam iyi düşünmüşsün ama bunları yayınlamak yasak pek uzun ömürlü olmayabilir siten
-
güzel düşünmüşsün hocam ama açıkça kendi fikrimi söyleyim herhangi birinin düşüncesi olarak farzet; türk takımı hariç girip izlemem zaten kanallar veriyor trt spor, ntv spor, a spor falan zaten tv'yi açtığımda bunlarada bakıyom özet verecek varsa bekliyom.
sadece fikrimi söyledim. bana hiç alınma. siteyi yeşil renklerde yapabilirsin ama.
-
hocam valla tırım tırım aradığım maçlar oluyo benim gibi bir çok arkadaşım var böyle youtubedan arıyıp saçma saçma videolara maruz kalıyoruz fikir güzel bence güncel tutarsan iş yapıcağını düşünüyorum.
birde uefa ve ŞL maçlarıda olursa tadından yenmez.
-
goalsarena.org u bilmeyen cok insan var ordan cak macları hocam
-
Responsive olursa daha iyi olur hocam
menü kısmı olmamış kaymış anasayfa falan
ama konu olarak aranan kan
-
önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,ufak tefek hataları var sitenin sizlerinde söyledikleri gibi en yakın sürede düzeltilecektir.Bizi izlemeye devam edin diyorum o zaman :)
-
Abi güzel referansın goalsarena.com olsun.
-
Fikir on numara beş yıldız olmuş. Scripti zamanla geliştirebilirsin tabi ki.
-
söylediğin siteyi biliyorum hocam ama benim site daha özgün olmalı,fikir olarak bakıyorum arada :)
avrupa maç özetleri avrupa maç avrupa maç ozet euroe league europe league champions league all star turkish league