Avrupanın En Karışık Halkı Türkiyeymiş
-
Dünya üzerinde iç savaş halindeyken birbirinin boğazına yapışmış haldeyken baska bir milletin saldırısında tek yumruk olup vatanını savunabiln baska bir ırk göremiyorum ben. demekki ırk özelliğimizi kaybetmemişiz hala Türk gibi türküz. o yeter bize...
-
Ben konu başlıgını 4 . defadır Avrupanın en yakısıklı halkı diye okuyorum. :S Karışık diyomuş megerse. Evet evet bizim sadece biraz kafamız karışık . .
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------
Sosyal-Emperyalistlerin Psikolojik Harekat malzemelerini buraya taşımayın müritler.
Bu ibnelerin elinde saf Türk geni mi varmış, neyle karşılaştırmış o.çları.
-----------------------------tabi
karadenizdeki vatandaşlarla trakrayalı vatandaşlar arasında hiç fark yok
egeli vatandaşlarla iç ana dolulu vatandaşlar arasında hiç fark yok
"en karışık ve en az safkan” olan topluluk Türkiye halkı..." bilmem buradan ne anlıyorsun ama
eee birde amerika ya karşı durarak
türk-kürt-çerkez vsvsvsvs kardeştir diye böğürüyorsunuz ama genlerimiz karışık diyince zoruna giden ne onu anlamıyorum
azıcık kendi aklınızla düşünseniz sorun kalmayacak
ayrıca osmanlının uyguladığı göç politakasından haberin vardır umarım
-
kürt yokmu ?
-
anadolu Türkleri için normal karşılanabilir bu araştırma. imparatorluktan geliyoruz ve anadolu çok yerden göç almış bir bölge.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Sosyal-Emperyalistlerin Psikolojik Harekat malzemelerini buraya taşımayın müritler.
Bu ibnelerin elinde saf Türk geni mi varmış, neyle karşılaştırmış o.çları.
-----------------------------tabi
karadenizdeki vatandaşlarla trakrayalı vatandaşlar arasında hiç fark yok
egeli vatandaşlarla iç ana dolulu vatandaşlar arasında hiç fark yok
"en karışık ve en az safkan” olan topluluk Türkiye halkı..." bilmem buradan ne anlıyorsun ama
eee birde amerika ya karşı durarak
türk-kürt-çerkez vsvsvsvs kardeştir diye böğürüyorsunuz ama genlerimiz karışık diyince zoruna giden ne onu anlamıyorum
azıcık kendi aklınızla düşünseniz sorun kalmayacak
ayrıca osmanlının uyguladığı göç politakasından haberin vardır umarım
-----------------------------Böğürmeden önce yazdıklarımı okumayı, okuduysan anlamayı, anlamıyorsan susmayı dene! Kendi kafandakileri benim üzerimden yazma!!!
Ben mesajımda Türkler safkan ırktır. Türk kafatası %100 orjinaldir demedim.
Karadenizdekiyle trakyalı, egeliyle iç anadolulu aynıdır demedim.
Mesajımda amerikayla da ilgili bir şey yok.
Türk-kürt-çerkez kardeştir demedim.
Genlerimiz karışık diyince zoruma gidiyor demedim.
Kendi aklımla düşünmediğimi nerenden uydurdun bilmiyorum. Ki sen kendi aklınla düşünmüşsün ama benim söylediklerimi anlamadan.
Osmanlı'nın uyguladığı göç politikasından haberim var. Yaklaşık 550 yıl önce ailem Azerbaycan'ın güneyinden Anadolu'ya gelmiş.
Madem bi şeyler uydurup benim mesajım üzerimden yazma gereği duydun, tek tek cevaplayayım. Ondan sonra diyecek bir lafın varsa söylediklerimin üzerinden söylersin, kendi uydurduklarından değil!!!
Mesajımda söylediğim şey şu: bu adamlar nerden bulmuş safkan Türk Geni ni. Neye göre yapılıyor bu araştırmalar.
Eğer Türk olarak bilinen bir bölgedeki insanlardan alınan örneklerin ortak noktalarına göre böyle bir gen haritası çıkarılmışsa; bu bizim ancak o bölgedeki Türklere göre benzerliğimiz ortaya koyar. Yani araştırmanın doğruluğu için kaynak olarak kullanılan Türklerin Safkan olması lazım. Bu da ne kadar mümkündür, bilemem.
Bugün dünyada bu konuda en tutucu olan Sami ırkının (Araplar - özellikle Yahudiler) bile ne kadar karışık olduğunu düşünürsek; küreselleşen dünyada safkan bir ırk varmıdır???
Anadolu Türklerinin bölgede yaşamış olan diğer milletlerle kaynaşmışlığı vardır ve bu bölgelere göre değişim gösterir. Sonuçta Anadolu en başından beri bizde değildi ve sürekli göç aldı.
Türk Kürt Çerkes bir arada yaşamak için kardeştir. Bu aralarında genetik bir bağın olmasını gerektirmez, ama bu bağ vardır ve birarada yaşama şanslarını güçlendirir.
Zoruma giden ve ilk mesajı yazmama sebep olan şey: Psikolojik Harekat amaçlı yapılan bu tarz bilimsel(!) araştırmaları, milliyet.com.tr seviyesindeki haber sitelerinin -bilinçli veya bilinçsiz- haber yapması. Konuyla ilgili bilimsel, biyolojik, sosyolojik, tarihsel bilgisi olmayan yurdum insanının şekil 5.1 deki gibi kendi bilgi(!)leriyle yorumlaması ve psikolojik harekatın amacına ulaşması.
Bak sadece kendi aklımızla düşünmek yetmiyor, bir laf söylemeden önce karşıdakini de dinlemek ya da anlamak ta lazım.
Şimdi otur kendi aklınla -mümkünse yazdıklarımı okuduktan sonra- düşün!!!
-
engin bak tmm seni anlıyorum..milliyetçiliği faşizmle bir tutuyorsun ve faşizmin dinde yeri olmadığını savunuyorsun..peki ama bunu niye her fırsatta dile getiriyorsun..senin bu TÜRK kelimesinden ne alıp veremdiğin var..bunu sırf bu konu için söylemiyorum..genelde senin bir milliyetçi düşmanlığı var..adam demiş türkün türkten başka dostu olmaz diye sen hemen atlıyorsun ahanda atsızcı diye..