Avşa Adası Hakkında
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------avşa dedin tanz aklıma geldi hayran kalmıstım oraya be hacı :) club olarak böyle muhtesem yer görmedim ben... ne sıkışık ne öyle ahım şahım fiyat uçuklugu var... aah ah :)
neyse konunu dagıtmayalım geçen yaz gittim bende güzel yer.. siz ne tür iş arıyosunuz sermaye varmı? yoksa böyle garsonluk su satma işleri falan mı?
-----------------------------
biz sermaye koyarak yapılacak bir iş türü düşünüyoruz.tabiki karlı bi iş yapmamız gerekiyor.
-----------------------------tanz ın otoparkının oraya gidip midye satın :D tabi midye mafyası varmıdır yokmudur bilemem :D başka bi iş olarak gemiler indiginde hamallık iyidir bunlar pek sermaye istemez... sermayeyle yapıcaksanızda dükkan kiralayın hacı yapacagınız en iyi iştir... eger o kadar sermaye varsa açıcan bi dükkan seyyarda olur yazlık şeyler satıcan... yada yemek türü falan ii gider...
-
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------c0der bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------avşa dedin tanz aklıma geldi hayran kalmıstım oraya be hacı :) club olarak böyle muhtesem yer görmedim ben... ne sıkışık ne öyle ahım şahım fiyat uçuklugu var... aah ah :)
neyse konunu dagıtmayalım geçen yaz gittim bende güzel yer.. siz ne tür iş arıyosunuz sermaye varmı? yoksa böyle garsonluk su satma işleri falan mı?
biz sermaye koyarak yapılacak bir iş türü düşünüyoruz.tabiki karlı bi iş yapmamız gerekiyor.
-----------------------------tanz ın otoparkının oraya gidip midye satın :D tabi midye mafyası varmıdır yokmudur bilemem :D başka bi iş olarak gemiler indiginde hamallık iyidir bunlar pek sermaye istemez... sermayeyle yapıcaksanızda dükkan kiralayın hacı yapacagınız en iyi iştir... eger o kadar sermaye varsa açıcan bi dükkan seyyarda olur yazlık şeyler satıcan... yada yemek türü falan ii gider...
Bkz. Adam içerdi 1.5 milyara ıstakoz yiyo napsın senin midyeni :P
-
Yakın bi arkadaşımın pansiyonu var Avşa adasında, yazın işler oldukça yoğun oluyormuş.
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------adaya sanırım ulaşım gemiyle sağlanıyormuş.
-----------------------------haha neyle sağlanacak hocam başka :D
ayriyeten bir kere gittim avşaya güzel yermiş
-
baba ac bi nargile cafe yazın ark.larla geliriz. :D
-
cafe açın cafenin adını adresini de yaz ben bu yaz geliyom bende calışacam.
-
bizde gidecez yazın inş. otel motel ayarlarsın o zamana
edit:: swool o vakit seni bulurum
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------edit:: swool o vakit seni bulurum
aynen bende swo$ :F -
ex krosu sendemi gidiyon avşaya :F
bendemi gitsem bu yaz :D, lunaparka git belki iş bulursun, yada nargile cafe güzel bi fikir, dondurma satabilirsiniz.