Avukat Olmadığı Halde Avukatlık Yapan Birisi Tarafından Dolandırıldım
-
Bir araba işi için adamın birisini mahkemeye verecektim.Birisinin tavsiyesi üzerine bir avukat buldum.Vekaletimi verdim.Sonra 4 Bin TL civarı bir para yolladım avukatlık masrafları için.Hepsini banka üzerinden yolladım.Dekontları mevcut.Şimdi bu adam ne mahkememe çıkıyor ne de paramı geri yoluyor.Baroyu aradım adamın avukatlık yapma yetkisi 10 yıl önce alınmış şu anda avukat değil..
Yani açıkcası dolandırıldım..
Galiba forumda avukat arkadaşlar var.Konu hakında ne yapabileceğimi şaşırdım.
Bilgisi olanlar tecrübesi olanlar lütfen akıl versin
-
çok geçmiş olsun hemen cumhuriyet savcılıgına suç duyurusunda bulun hemen sonra avukat ararsın
-
açıklamada belirttin mi awukatlık bedeli ws die bide elinde kanıt olması lazım dolandırıcılıkla ilgili
-
Dekontlarda mahkeme masrafı, Araba işlemleri için gibi açıklamalar yazdım
-
Elinde dekontlar var dolandırıldığını ispat edebilirsin.
Ama ben sunu anlamıyorum, hocam baro yu arıyorsun madem, suç duyurusunda bulunsana, neden burada konu açıyorsun.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Dekontlarda mahkeme masrafı, Araba işlemleri için gibi açıklamalar yazdım
-----------------------------tmm o zaman barodan awukatlık yapmadığına dair belge iste sawcılığa suç duyurusunda bulun ispat olanağın fazla yani açıklama kısmı önemli çünkü adam bana borç yolladı şimdi dolandırıcılık suçu diyip dawayı iftiraya çewirebilirdi çok zaman kaybetme
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Ama ben sunu anlamıyorum, hocam baro yu arıyorsun madem, suç duyurusunda bulunsana, neden burada konu açıyorsun.
-----------------------------Yanlış bir hareket yapmak istemedim.Haklıyken haksız düşmek istemedim.İyice emin oldukdan sonra hareket etmek mantıklı geldi.
Birde bu adama verdiğim vekaleti nasıl geçrsiz kılarım.
-
swordfish bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış bir hareket yapmak istemedim.Haklıyken haksız düşmek istemedim.İyice emin oldukdan sonra hareket etmek mantıklı geldi.
Birde bu adama verdiğim vekaleti nasıl geçrsiz kılarım.
-----------------------------mahkemeyi açtığında bunla ilgilide işlem yapabiliosun kötüye kullanmaktan her türlü sana werdiği zararıda karşılamak zorunda kalır
-
Avukatlık Kanunu madde 63, kolay gelsin
-
zaa geçmiş olsun bence Adamı bul power Saply 400 wat lık olanı al elektrik aç adamın damarlarına bağlar ver enerjiyi hormonlar boşa gitmesin.
-
vekaleti verdiğin notere gidip iptal ettirebiliyosun. geçmiş olsun.