Avukattan Dosya Alma.
-
arkdalar istanbulda meşhur bir avukata ailem dosya vermiş. adam kazanacağız dediği davayı kaybetti. burada bir sorun yok fakat iletişim için telefonları açmamakta. istanbula teee yanına çağırdığı zaman bizimkiler gitti ofisine gelmedi , en son güzel güzel bir mesaj atıyor bizimkiler. belki biz size göre küçük müşteriyiz siz o zaman dosyayı verin bizde başka avukat bulalım filan gibisine. aylardır telefonlara çıkmayan cevap vermeyen adam arayıp küfür kıyamet bana böyle yazamazsınız bir daha aramayacaksınız beni gibi ileri geri konuşuyor.
şimdi bu işlerden anlamıyorum, fakat dosyayı adamdan almanın yolu adamdan dosyayı istemekmiş :)
e adam vermiyor telefonlara çıkmıyor. başka yolu nedir?
-
Baroya şikayet edecem de sonraki görüşmene.
-
eğer daha fazla sizin adınıza görev yapmasını istemiyorsanız noter kanalıyla kendisini görevden aldığınıza dair azilname göndereceksiniz.
evrakları geri almak için de ihtarname göndererek masrafı tarafınızca karşılanmak üzere belirli bir adrese gönderilmesini ya da size elden teslimini isteyebilirsiniz.
zaten avukatın elinde ki evraklar mahkemede de mevcuttur o yüzden avukattan alamıyorsanız mahkeme dosyasının örneğini alabilirsiniz kalemden.
-
Noterden avukati azledin. Daha sonra dosyaniz hangi birimdeyse oraya dilekce vererek dosyadan ornek alabilirsiniz.
-
başka bir avukata gidin dava açın . Küfür kıyamaet size sövüyorsa annesini üzsünler :)
dcpromo tarafından 17/Mar/18 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
gidip ağzını yüzünü sikeceksin, iki tane sıkacaksın dizlerine. max 3/5 sene yatıp çıkacaksın, ömrü boyunca sakat kalacak.
bu avukatlar niye hep götü kalkık, kendini allah sanan tipler ? bitane düzgün insan modunda avukat görmedim
-
hangi avukata gidecekseniz ona vekalet vermeye giderken önce eskisine azil çektireceksin (azilname) sonra ilgili adliyeye gidip tc ve dilekçe ibraz ederek dava dosyasına erişebilirsiniz. hali hazırda avukatınız belli ise o en doğru yönlendirmeyi yapar.
-
nevorapat bunu yazdı
gidip ağzını yüzünü sikeceksin, iki tane sıkacaksın dizlerine. max 3/5 sene yatıp çıkacaksın, ömrü boyunca sakat kalacak.
bu avukatlar niye hep götü kalkık, kendini allah sanan tipler ? bitane düzgün insan modunda avukat görmedim
senin görmemiş olman genelinin böyle olduğunu anlamına gelmez. kelime ve ifadelerine dikkat et. hakaret etmeden haddini bilerek yorum yapmayı öğrenmelisin bence.
-
işini düzgün yapmadığı için hem baroya hem de savcılığa şikayet edin.
hakaret için de ayrıca yine savcılığa şikayette bulunun.
-
Türkiye'de bir doktorlar, iki avukatlar kendini harbiden bok saniyor ve %95i herkesin o mesleklere sahip olmaya çalıştığını ve olamadığını düşünüyor. Garip.
Yeni bir avukata git yönlendirirler hocam, geçmiş olsun.
-
100 bin tane avukat var, yeni avukata vekalet vereceğiz diyorsun, yenisine git gerekeni yasal yollardan yapsın. diğerinin hakkınızı yediğini düşünüyorsan da, ispatlayabilecekseniz baroya şikayet etmeniz gerekir.