Avusturyadaki 5 Yıldızlı Hapishane ( Dumur )
-
her ne olursa olsun hiçbişey özgürlüğün yerini tutamaz.40 gün bal yerseniz baldan bıkarsınız.ama şartları iyiymiş yani.
-
direk MSS yapılır...
Mahkum Seçme Sınavı..!! -
SAgo.. MMS Yapılırsa.. Türkiyede Böle Bir Hapishane Olursa.. ÖSYM gibi bi göt çıkar gitmemizi zorlastırır.. :D gelde MMS için Dershanelere felan git :D olmaz bea:D
-
vay be ben hemen adam öldürüyom:P:P
-
bizim ülkemizde olsa yine eleştiri yaparlar ve boykottur eylmdir falan filan....ve bu tip yerelkere kesin pkk lıları sokarlar a.q.
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------
SAgo.. MMS Yapılırsa.. Türkiyede Böle Bir Hapishane Olursa.. ÖSYM gibi bi göt çıkar gitmemizi zorlastırır.. :D gelde MMS için Dershanelere felan git :D olmaz bea:D
Düşünsene en baba suç nasıl işlenir falan diye ders koyuyorlarmış :))Ve kobay olarak da gerçek insan kullanırlarsa katliam olur :)
E tabi özümsemek için gerçekçi olmak lazım :))
Deget lan! Öyle şey mi olur :)
Ama elemanın birisi demiş, oraya gittikten sonra girdiğin gibi çıkamazsın..
Biraz parlarsın, biraz törpülenirsin, oval bir şekilde çıkarsın ancak :) -
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------KorteX bunu yazdı:
Düşünsene en baba suç nasıl işlenir falan diye ders koyuyorlarmış :))Ve kobay olarak da gerçek insan kullanırlarsa katliam olur :)
E tabi özümsemek için gerçekçi olmak lazım :))
Deget lan! Öyle şey mi olur :)
Ama elemanın birisi demiş, oraya gittikten sonra girdiğin gibi çıkamazsın..
Biraz parlarsın, biraz törpülenirsin, oval bir şekilde çıkarsın ancak :)
-----------------------------suehahea:D:D: manyakk bişi olurdu :D
oraya girmen için adam öldürüp katliam yapman lazım:D adamm bakkalina gidip.. adam satın alıp öldürüyon.. sırf oraya girmek için :))
yollara seksi mayınlar döşeyip.. seksi bi katliam yaptıgın için .. en basta sen gidersin :D
BKNZ : az saçmaladım :D
türkiyede 10 yıl sonra böle bişi olursa:D ben simdiden projemi hazırladım :D
-
way a.q hilton gibim...