AXA Oyak Sigorta Ücreti Geri Alma (Yardım)
-
DJ_Alper bunu yazdı
sana poliçe verdilermi
verdiler ama altında bir imzam bulunmamakta, axa sigorta merkezi aradım yazılı olarak başvurun dediler başvurduk değerlendirip belge talebinde bulunacaklarını söylediler beklemekteyiz
-
Aga poliçeyi her halukarda iptal ettiririz onda sorun yok beni düşündüren kısım para kısmı
gerçi mor kıç almışsın sen dünüyorum hala...
1. yol
AXA SİGORTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
xxx Tarihinde xx bankasından kredi alırken kendi isteğim dışında sigorta şirketinizden xx poliçe numaralı xx sigorta şirketinden İmzam ve onayım alınmadan yapılmıştır. Sigortanın İptal edilerek Ücretin aşağıda belirttiğim hesaba yatırılmasını arz ederim.
İnek Adıgüzel
Adres :
xxxxxxxxxxxxxx
Banka Bilgileri:
TR12121545416432444
bunu
Fax : 0212 252 15 15 Buraya faksla bakalım
ama şu var ücreti senin hesabına değil bankaya gönderebilirler. ama sen bankaya gidince o parayı nasıl verirler sana bilmiyorum iptali kolay
en kötü ihtimal şunu isteyebilirsin paranın kredi hesabıma yatırılması diyebilirsin kredi hesabını verirsin
-
DJ_Alper bunu yazdı
Aga poliçeyi her halukarda iptal ettiririz onda sorun yok beni düşündüren kısım para kısmı
gerçi mor kıç almışsın sen dünüyorum hala...
1. yol
AXA SİGORTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
xxx Tarihinde xx bankasından kredi alırken kendi isteğim dışında sigorta şirketinizden xx poliçe numaralı xx sigorta şirketinden İmzam ve onayım alınmadan yapılmıştır. Sigortanın İptal edilerek Ücretin aşağıda belirttiğim hesaba yatırılmasını arz ederim.
İnek Adıgüzel
Adres :
xxxxxxxxxxxxxx
Banka Bilgileri:
TR12121545416432444
bunu
Fax : 0212 252 15 15 Buraya faksla bakalım
ama şu var ücreti senin hesabına değil bankaya gönderebilirler. ama sen bankaya gidince o parayı nasıl verirler sana bilmiyorum iptali kolay
en kötü ihtimal şunu isteyebilirsin paranın kredi hesabıma yatırılması diyebilirsin kredi hesabını verirsin
hocam yardımın için çok teşekkürler, umarım parayı alırız tüm murid ve muridelere yardımcı olur bu konu
-
poliçeyi her halukarda iptar ettiririz sorun değil en olmadı sen bana bilgileri atarsın ben senmişim gibi konurup yine hal ederim
ama iptal edilen poliçenin parası poliçeye yapana döner kartlı değilse bankadan o parayı mahsup etme yönü sıkıntı :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
poliçeyi her halukarda iptar ettiririz sorun değil en olmadı sen bana bilgileri atarsın ben senmişim gibi konurup yine hal ederim
ama iptal edilen poliçenin parası poliçeye yapana döner kartlı değilse bankadan o parayı mahsup etme yönü sıkıntı :D
Hocam benden habersiz çekildiği için cumhuriyet başsavcılığına Türk Ceza Kanunu'nun 155.Maddesine muhalefetten suç duyurusunda bulunacağım, daha önce böyle bir durumla karşılaştın mı ?
155.madde güveni kötüye kullanma
glaurung tarafından 20/Şub/13 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
glaurung bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hocam benden habersiz çekildiği için cumhuriyet başsavcılığına Türk Ceza Kanunu'nun 155.Maddesine muhalefetten suç duyurusunda bulunacağım, daha önce böyle bir durumla karşılaştın mı ?
155.madde güveni kötüye kullanma
ben onaysın sigorta yapmam hiç bir mşterinin kart bilgilerini kayıt altına almam öyle işim olmaz :D
hoca bence axadan gelen yanıtı bekle bankayla görüş müdüre iptal edin de Başında Zorunlu olmayan her sigortanın iptali çok kolaydır 2 tık tık