Ay Işığı Ve Orman Havası (3D Wallpaper)
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
ormanın arkasında greenbox var
hocam cimlerin devami o green box degil. -
Hala 3 günde 3 sezonu bitirdiğim breaking bad dizinin etkisindeyim sanırım. Kırsal sözünü kristal diye okudum :)
Otlar çok buğulu gibi duruyor hocam.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Hala 3 günde 3 sezonu bitirdiğim breaking bad dizinin etkisindeyim sanırım. Kırsal sözünü kristal diye okudum :)
Otlar çok buğulu gibi duruyor hocam.
haklisin hocam thicknessi fazla kacirmisim :D -
Videoyu izledim şimdi güzel gidiyor hocam :) seni düzeltmek haddimize deyil ama son 2 önerim olcak daha güzel bi çalışma için, muhtemelen sende farkıdnasındır belkide daha oralara geçmemişsindir bilemiyorum hocam, ağaç dalları ve yapraklar süper olmuş .. Ağacın kabuk kısmında az eksik var gibi (eğer ağaçları çam tarzında yapıyosan daha koyu gövdeler olmalı, ve kabuğun suyulduğu ufak çatlaklı kısımlar güzel olur) ve gövede ki o ışık izleri çok aşırı hocam:) müthiş gidiyor ama.. Vray mi kullanıyosun bilmek isterim ayrıca (tabi 3d max de yapıyosan)
-
Pi0T13 bunu yazdı:
-----------------------------Videoyu izledim şimdi güzel gidiyor hocam :) seni düzeltmek haddimize deyil ama son 2 önerim olcak daha güzel bi çalışma için, muhtemelen sende farkıdnasındır belkide daha oralara geçmemişsindir bilemiyorum hocam, ağaç dalları ve yapraklar süper olmuş .. Ağacın kabuk kısmında az eksik var gibi ve kabukda ki o ışık izleri çok aşırı hocam:) müthiş gidiyor ama.. Vray mi kullanıyosun bilmek isterim ayrıca (tabi 3d max de yapıyosan)
Nedemek hocam gozune ityi gorunmeyen birsey varsa soyluyceksin tabiki ;) tesekkru ederim ilgilendigin icin ayrica ;) hocam agac kabuklari standart aayrlarinda, onlara farkli bir kabuk ekliycem, kaplamalari daha iyi ve gercekci olan. arti haklisin specular degerini dusurmem gerek, kabuklar fazla parliyor. Program Olarak Cinema 4D R12 kulaniyorum, render motoru olarak Cinema 4D Advanced Renderi Kullaniyorum. -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------bi su bozuo başka güzel ,) ellerine sağlık
tesekkurler irwa ;) su materyaliyle biraz daha ugrasiyorum suan :) bakalim sonuc noluak -
oha çok güzel :|
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------7-19 bunu yazdı:
-----------------------------o agacta elmalar olsa cok daha hos olurdu. birde o 3d kutusunu niye suya attin, temiz kalmali hayallerimizdeki gibi
-----------------------------hocam kutuyu suya atmamin nedeni animasyonumla baglantili bir sahne olmasi :D henuz bitmedi ama bittig kadarini buradan izleyebilirsin ;)
http://www.youtube.com/watch?v=uoBfoJqhfdI
video süper olmuş hayran kaldım -
su materyali gayet güzel ama gökyüzü yeşil olduğu için kötü duruyo . gökyüzünüde düzgün bişey yap bence :D
-
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------su materyali gayet güzel ama gökyüzü yeşil olduğu için kötü duruyo . gökyüzünüde düzgün bişey yap bence :D
hocam gok yuzunu bilerek yesil yaptim. :D bir anlamiş var anime bitince ekliycem ;)