Ay'a Gidip Gelmek
-
aya yerleştirilen yansıtıcılar,gidildiğinin kanıtıdır.
kesin olarak ispatlıyor.. ama bu uçuşların insanlımı,insansızmı yapıldığı hakkında bişey diyemeyiz.
bende insan çıktığını düşünmüyorum. ama aya makinelerlede olsa gidildiği düşüncesindeyim.
-
abd ve diğer tüm devletler yalancıdır , kendi güçlerini üstünlüklerini vb göstermek için aya gittik marsa gittik uzaylıları bulduk falan falan bişeyler diyor olabilirler
ama 50 yıldır dünyayı inandırıyorlar ayrıca şu gün isterlerse aya çok rahat giderler , gitmiyorlarsa orada hiçbir şey olmadığı harcanan paraya değmeyeceği için olabilir.
-
Mythbusters da mı satın alındı dionuz =)
-
Çok merak ediyorum bu oksijen yok diyen dingil acaba olmadığı kanısına nerden varmış? Gittin mi lan ipne? Nerden biliyon yok? Yok yani bi‘ yandan NASA‘ya bok atarkene bi‘ yandan da NASA‘nın söylediklerini kanıt sunmak gerçekten çok salakça. Bi‘ de kanıt diyo damağına fışkırttığım. Ulan neyin kanıtı, gittin mi?
konuyu okurken adamın ban mesajını gördüm geberiyorum gülmekten bu adamı kim banladı böyle. -
İnternette ne tür kaynaklardan yararlanıyorsunuz fikrim yok ama görüldüğü kadarıyla ne olduğu belirsiz bilim-kurgu, fantezi, komplo teorisi ve masallar diyarı olan yerlerden bir hayli yararlanılmış. Bu tür bloglar ve Adnan Oktar gibilerin kurduğu web sayfaları yerine doğruluğundan şüphe duymayacağınız bilim sitelerini takip ediniz.
ABD, Ay'a 1 defa değil 6 defa gitmiştir. Bu kanıtların bir kısmı burada sıralanmış, Mythbusters da noktayı koymuş zaten. Tekrar burada sıralamanın manası yok. Aynı zamanda Ay'a gönderilen yakın gözlem araçları da bırakılanların fotoğrafını çekmiştir.
Aksi de düşünülemezdi zaten. Bilimde yalancının mumunu anında söndürürler. Bu iş çocuk oyuncağı, dalavere çevirilecek bir iş değil. Ortada bir sürü bilimsel veri, gelişme var. Rusya zaten böyle bir şey olsaydı bunu çoktan ispat etmiş olurdu.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler. Aynen o durum. Bilim fakiri bir ülke olarak başkalarının çalışmaları hakkında dayanağımız olmadan konuşuyoruz. ABD'nin devlet görüşlerini beğenmeyebilirsiniz ancak bu iş için kafa yoran tonla insanın emeğine saygısızlık etmek doğru değil. Aksini düşünen varsa açıp internette mardukefsaneleri.blogspot.com yerine bilimsel sayfalardan araştırabilir. Henüz ülkemizde çoğu kişide televizyon bile yokken defalarca Ay'a gittiler. Bugün geldikleri durum zaten bunu ispatlıyor. Üçüncü Dünya ülkeleri başkalarının başarılarını tartışadursun açtıkları asırlık farkı her geçen gün biraz daha ileriye taşıyorlar.
-
adamın yazdıgı küfürü okuyup ne yazacagımı unuttum...:)
1986 yılında ptt nin gelecege mektuplar kampanyasında 2000 yılına yazılmış alıcısı ise ilk uzaya giden türk olan bir mektup 2002 yılında türklerin hala uzaya gidememesinden dolayı kazak asıllı toktar abubakirovaya verildi bizler ise hala amerika uzaya gitmedi yok o filim sahnesi diyip olayı tiiye alıyoruz.
amerika katildir dinsizdir vicdansızdır imansızdır ahlaksızdır vs vs ama amerika süper güçtür amerikanın sadece kalifornia eyaleti tek başına devlet olsa dünyanın en büyük 6. ekonomisine sahip bir ülke olabilecek konumda ve ekonominin %40 ını egitime ayırdıklarını biliyormusunuz?