Ayakkabı Bağcığını Bağlamanın 30 Farklı Yolu
-
Denedim gerçekten güzel oluyor farklı gösteriyor ayakkabıyı ayrı bi havası oluyor ilgilenenlerin denemesinde fayda var
http://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm
-
oha pentagram bile var :D:D
-
yaşasın cırt cırtlı ayakkabılar :D
-
yuh!
-
öyle insanlar gördüm ki bağcıklı ayakkabılar kullanmıyorlar :) zaman kaybı olduğunu düşünüyorlar.. Bu da farklı bir bakıç açısı.. Bence de zaman kaybı. Ben bağcıklı ayakkabı giysemde bağcıkları bağlamam yada ayakkabı içine sokarım..
-
Vay anasını =)))
Ama gereksiz bea...
-
Bi ara download link i olarak verilmişti. Bağlanma şekli adım adım anlatılıyordu falan... Forumda var
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------
öyle insanlar gördüm ki bağcıklı ayakkabılar kullanmıyorlar :) zaman kaybı olduğunu düşünüyorlar.. Bu da farklı bir bakıç açısı.. Bence de zaman kaybı. Ben bağcıklı ayakkabı giysemde bağcıkları bağlamam yada ayakkabı içine sokarım..
-----------------------------+1 benimkide bağcıklı spor ayakkabı bağcık hiç bir zaman açılmadı sadece alındığında bağlandı ayağımı direk sokuyom hiç zaman kaybı yok hatta zaman kazancı var
cırtcırtlı olsa cırtcırt kapanıyo genelde kendiliğinden gel onu aç şu şeyi havaya kaldır ayağı sok o şeyi güzelcene ayağagına göre ayarla sok ayağın kenarlarına sonra cırtcırtı geçir :D hatta bazı botlar var onlarınki kemerli cırtcırt :D daha uzun sürüo
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
+1 benimkide bağcıklı spor ayakkabı bağcık hiç bir zaman açılmadı sadece alındığında bağlandı ayağımı direk sokuyom hiç zaman kaybı yok hatta zaman kazancı var
cırtcırtlı olsa cırtcırt kapanıyo genelde kendiliğinden gel onu aç şu şeyi havaya kaldır ayağı sok o şeyi güzelcene ayağagına göre ayarla sok ayağın kenarlarına sonra cırtcırtı geçir :D hatta bazı botlar var onlarınki kemerli cırtcırt :D daha uzun sürüo
-----------------------------bi sus ya içimi kararttn :D
-
Hoca bunlar süpermiş görür görmez aldım benim convers i 31numaradaki yıldız simgeli Pentagram Lacing
yaptım biraz ugraştım ama çok güzel oldu, foto yu yollarım birazdan
-
Can sıkıntısından,
bu yıldızlıyı sevdim