Ayaklı Müzik Seti
-
bunu görgüsüzlükle karıştıran zihniyeti ben varya:D ne alaka abicim.. ben müzik dinlemeyi severim.. yoldada dinlerim otobüstete metrodada...
hadi bunlar toplum içinde hava atma girişimleri hoş kulağımda ufacık bi kulaklıktan başka bişi gözükmesede bunu hava atmak olarak varsayalım
ben gece yatarkende pc de açarım winampımı sevdiğim tarz müzikleri korum playlist e dinleyerek uyurum kısık seste apt. yi rahatsız etmicek şekilde..
bu bilgisayarı var wouuuw üstüne bide winampı var herşeyi geçtim speakeri var way anasını satiiim şeklinde bişi uyandırmaz herhalde şarkıyı duyan apt. sakinlerinde?
-
Abi şimdi tek başına yapanları fln bilmem ama mantığı şudur;
Arkadaşlarla fln dışarı çıkıoz içerken açıorz,içtikten sora fln dinlie dinlie dolaşıoz,gece yollar boş canımız sıkılıo açıoz müzii dansede ede yürüoz :D :P yani anlıycaın eğlenmek için açılır tek başına deilsen eer,tek başınaysan kroluk olur :)
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------bunu görgüsüzlükle karıştıran zihniyeti ben varya:D ne alaka abicim.. ben müzik dinlemeyi severim.. yoldada dinlerim otobüstete metrodada...
hadi bunlar toplum içinde hava atma girişimleri hoş kulağımda ufacık bi kulaklıktan başka bişi gözükmesede bunu hava atmak olarak varsayalım
ben gece yatarkende pc de açarım winampımı sevdiğim tarz müzikleri korum playlist e dinleyerek uyurum kısık seste apt. yi rahatsız etmicek şekilde..
bu bilgisayarı var wouuuw üstüne bide winampı var herşeyi geçtim speakeri var way anasını satiiim şeklinde bişi uyandırmaz herhalde şarkıyı duyan apt. sakinlerinde?
-----------------------------
abi kulaklık la degil bu arkadaslar ayaklı müzikseti görevi yapıyorlar kulaklıkla bende dinliyorum ama dısa ses vererek toplum içinde kulaklık takarak