Aydın Adnan Menderes Üni
-
yaw bi sallamayın aydın küçük şehir diye aydında yaşadım ben yıllarca hiç de küçük değil her imkan sağlanıyor size adü de çok büyük bi ünüversite ve hala daha büyümekte bu arada otogarda inice dolmuşa bin tabii önce hangine bineceğini sor dolmuşla gidebilirsin hatta dolmuşlar üniversitenin içinde dolaşabiliyo yoksa zaten yürümekle bitmez orası alan olarakta çok büyük öğrencilere her imkan var evler ucuz her türlü sosyal aktivite var daha ne olsun a.q
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Okul Aytepedeymiş Kepez Mevkinde Okul
Makina-Resim Konstrüksiyon Bölümünü Kazandım
Belediye Otobüsü Bulamıycağız demek
-----------------------------
37 5127 51 bak google earthdan.okulun orda
aydın süper bir şehirdir. iklimi harikadır.insanları ılımlıdır. zevkine düşkündür.
sorun olursa pm den mesaj at. hayırlı olsun
-
Teşşekrler hocam bakktım aydın güsel bir yer diyor herkesss bakalım hyrlsıyla gidlm bi ev kiraları nasıl orda ??
-
haci ben aydinliyim. ve aydinda calisiyorum. haftanin 5 günü aydin. haftasonu ise nazillide oluyorum. aydin adam gibi kış yasamazsin. nadir görülür soguk oldugu. ortamlar güzeldir aydında. ve kücük diyenler bence cok yalnilir gayet il olma özelliklerini tasiyabilecek kadar büyük ve sıcak bir yerdir benim memleketim. genellikle carsida takilmaya dikkat et. herhangi bi sorun olursa bana burdan pm at. ok aytepeyegitmek kadar basit birsey yok. kime sorsan yardimci olurlar merak etme. öyle kaybolacagin bir yer degildir. rahat bir sekilde okulunu okur ortamini yaparsin. bu arada forum aydın diye bir yerde acildi. oralarida gezmeye ihmal etme. haa kuşadasi didim i saymiyorum bile. bos vaktin oldukca....
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
Teşşekrler hocam bakktım aydın güsel bir yer diyor herkesss bakalım hyrlsıyla gidlm bi ev kiraları nasıl orda ??
-----------------------------kızlarına yan bakarsan külahları değişiriz ha :D
-
mersindeyim ben lisede okuyorum ama buraya gelen olursa yada mersınde okuyan felan varsa pm atsın.takılırız beraber nargıle içmeye gideriz.bu aralar param var nargileler benden=)
-
cagatay09 arkşım çok teşkkr edrm herhngi bir sorun olursa ilk sana ulaşırım.. konaklamak için yer arıyorum devlet yurtu
-
La Amasya diyorum :D Kaçıncı deyişim :D Msn'den ulaşın :D Yada tel'den :D
-
hocam sanada bakıorum amasyada tadıık varmı die ama kimse yoq yhaa
Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 20