folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aydın Doğan Herşeyini Ülkere Satıyor

Aydın Doğan Herşeyini Ülkere Satıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Haberiniz olsun bende Bmw nin üç ortağından biriyim Hehehe (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:
    -----------------------------

BosphorusPasha bunu yazdı:

ülker mi tayyip ortağı? Vay amk bugun ne çok şey öğrendim lan :| tayyip haçlılara aşık sonra ülkerer ortaklığı var sonra Apo nun sözü devlet için çok önemliymiş falan :| işe bak yahu, 

Ne ayAksın sen HOCA ???

Nabcan?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Beyniniz çürümüş anasını satim.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

ülker mi tayyip ortağı? Vay amk bugun ne çok şey öğrendim lan :| tayyip haçlılara aşık sonra ülkerer ortaklığı var sonra Apo nun sözü devlet için çok önemliymiş falan :| işe bak yahu, 

ülker fetonun..tayipte fetonun adamı.bu yüzden bağlantı kuracak olursan ülker tayip iş birliği içinde oluyor..

ülker fetonun değil, Yıldız hoşldingin, Ve yönetimi de cemaat tarafı görüşe sahiptir, yönetim in bakış açısı bu diye siz ülker i fethullahçı yapamazsınız, Kaldı ki tayyibi hiç yapamazsınız,

yorum yapmayacam çünkü ampülcülerin kafası tek yönde çalışıyor.ben ne kadar akılcı anlatmaya çalışsamda sen kendi bildiğini okuyacaksın.ülkenin kaybetmesinin sebebide bu zaten..durmak yok yola devam..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

ülker fetonun..tayipte fetonun adamı.bu yüzden bağlantı kuracak olursan ülker tayip iş birliği içinde oluyor..

ne fetosu bilader!? ülker murat ülkeri o da kim dersen aha da bu tosun http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=6606&p=10&rid=4369

kurulum hikayesiyse şöyleymiş. http://www.bilgicik.com/yazi/sabri-ulker-biyografi-hayati-kim-kimdir/

bilindiği üzere elemanin fetullah gülen cemaatiyle bir alakasi yoktur, hatta %70 i cemaatin olan a101 zincir marketlerinde ülker ürünleride oldukça az.

bir dergide murat ülkere yeşil sermayedenmisiniz diye bişey sormuşlardi verdiği cevap ayara şayan idi "tek yeşil bilirim o da dolarin yeşili".

tamam cemaati seymiyoruz da herşeyide cemaate maal etme malliğina düşmeyelim amk.

In every job there is a no
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:

Ne ayAksın sen HOCA ???

Nabcan?

hoca sende bu tayyip aşkı nerden geliyor bilmiyorum ama. senle tartışmicam çünkü sizin herşeye bir cevabınız vardır. sadece karşıya bakma sana tavsiyem yan taraflarıda görmeye çalış. düşmüşsünüz peşine gidiyorsunuz bakim nereye kadar. Cem karacanın şarkısındada dediği gibi 'BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOR KIYAMETE' hadi hayırlısın...

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

yok aslında üLkerin sahibide ortak olarak gözüküor ya b.s.gidin ya amk nerden duyarsınız bunları aydın dogan star tv aldıgında 4 kanal hucum ederken neden sesiniz cıkmıyordu anlamıyrum bu insanlari asıl tekellesme aydın doganda kac tv kc gazetesi var bi inceleyin bi zahmet

bir kere veren orospu olur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

bakmak ve görmek,işte bütün mesele bu :D

yok be hocam yok öle bişey.arkadaşlar şaka yapıyo.hiç biri doğru değil

hepsi yalan

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

adam kendi gorusunu savunuyor millet ne ayaksın diyor ya :D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaSuM_SeRSeRi
    MaSuM_SeRSeRi's avatar
    Erkek

bakıyorumda bazı arkadaşlar bilip bilmeden yazıyor kendi görüşünden olmayanlarıda yargılıyor niye siz akp yi kötülerken iyide başkası akp hakkında güzel yorum yapınca neden hopluyorsunuz ?? herkes sizin görüşünüzdemi olmalı arkadaşın bitaneside yazmış maaşmı alıyorsn diye niye sen tayyibi kötülemek için maaşmı alıyorsun ya siyaset tartışmayın yada bırakın herkes istediğini yazsın....

TÜRKMÜSÜN GÖSTER ÜRKSÜN
Toplam Hit: 5926 Toplam Mesaj: 34