Aydın Doğan Herşeyini Ülkere Satıyor
-
Haberiniz olsun bende Bmw nin üç ortağından biriyim Hehehe (:
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
ülker mi tayyip ortağı? Vay amk bugun ne çok şey öğrendim lan :| tayyip haçlılara aşık sonra ülkerer ortaklığı var sonra Apo nun sözü devlet için çok önemliymiş falan :| işe bak yahu,
Ne ayAksın sen HOCA ???
-----------------------------Nabcan?
-
Beyniniz çürümüş anasını satim.
-
Ekerci bunu yazdı:
ülker mi tayyip ortağı? Vay amk bugun ne çok şey öğrendim lan :| tayyip haçlılara aşık sonra ülkerer ortaklığı var sonra Apo nun sözü devlet için çok önemliymiş falan :| işe bak yahu,
-----------------------------ülker fetonun..tayipte fetonun adamı.bu yüzden bağlantı kuracak olursan ülker tayip iş birliği içinde oluyor..
-----------------------------ülker fetonun değil, Yıldız hoşldingin, Ve yönetimi de cemaat tarafı görüşe sahiptir, yönetim in bakış açısı bu diye siz ülker i fethullahçı yapamazsınız, Kaldı ki tayyibi hiç yapamazsınız,
-----------------------------yorum yapmayacam çünkü ampülcülerin kafası tek yönde çalışıyor.ben ne kadar akılcı anlatmaya çalışsamda sen kendi bildiğini okuyacaksın.ülkenin kaybetmesinin sebebide bu zaten..durmak yok yola devam..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------ülker fetonun..tayipte fetonun adamı.bu yüzden bağlantı kuracak olursan ülker tayip iş birliği içinde oluyor..
-----------------------------ne fetosu bilader!? ülker murat ülkeri o da kim dersen aha da bu tosun http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=6606&p=10&rid=4369
kurulum hikayesiyse şöyleymiş. http://www.bilgicik.com/yazi/sabri-ulker-biyografi-hayati-kim-kimdir/
bilindiği üzere elemanin fetullah gülen cemaatiyle bir alakasi yoktur, hatta %70 i cemaatin olan a101 zincir marketlerinde ülker ürünleride oldukça az.
bir dergide murat ülkere yeşil sermayedenmisiniz diye bişey sormuşlardi verdiği cevap ayara şayan idi "tek yeşil bilirim o da dolarin yeşili".
tamam cemaati seymiyoruz da herşeyide cemaate maal etme malliğina düşmeyelim amk.
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------ülker mi tayyip ortağı? Vay amk bugun ne çok şey öğrendim lan :| tayyip haçlılara aşık sonra ülkerer ortaklığı var sonra Apo nun sözü devlet için çok önemliymiş falan :| işe bak yahu,
Ne ayAksın sen HOCA ???
-----------------------------Nabcan?
hoca sende bu tayyip aşkı nerden geliyor bilmiyorum ama. senle tartışmicam çünkü sizin herşeye bir cevabınız vardır. sadece karşıya bakma sana tavsiyem yan taraflarıda görmeye çalış. düşmüşsünüz peşine gidiyorsunuz bakim nereye kadar. Cem karacanın şarkısındada dediği gibi 'BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOR KIYAMETE' hadi hayırlısın... -
yok aslında üLkerin sahibide ortak olarak gözüküor ya b.s.gidin ya amk nerden duyarsınız bunları aydın dogan star tv aldıgında 4 kanal hucum ederken neden sesiniz cıkmıyordu anlamıyrum bu insanlari asıl tekellesme aydın doganda kac tv kc gazetesi var bi inceleyin bi zahmet
-
-----------------------------bakmak ve görmek,işte bütün mesele bu :D
yok be hocam yok öle bişey.arkadaşlar şaka yapıyo.hiç biri doğru değil
hepsi yalan
-
adam kendi gorusunu savunuyor millet ne ayaksın diyor ya :D
-
bakıyorumda bazı arkadaşlar bilip bilmeden yazıyor kendi görüşünden olmayanlarıda yargılıyor niye siz akp yi kötülerken iyide başkası akp hakkında güzel yorum yapınca neden hopluyorsunuz ?? herkes sizin görüşünüzdemi olmalı arkadaşın bitaneside yazmış maaşmı alıyorsn diye niye sen tayyibi kötülemek için maaşmı alıyorsun ya siyaset tartışmayın yada bırakın herkes istediğini yazsın....