Ay"I Bombalayacaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm cümlesi geldi aklıma birden :D 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    hepimizi öldürecekler!!! :S :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hacılar  benim burda dikkatimi bomba çekti. Koskoca dünyanın uydusu olan ayı bombala mı delecekler ? Amerika  tek başına bunu yapamaz eger bombalama  falan olsada destek ve yandaşlarıda  olur. Yani  demek istedigim dünyada o kadar ülke var kimse  sesini  etmeyecek amerika gidip dünyanın uydusu  ayı  bombalayacak hiç sanmam  ama öye birşey olmaz. A bombalamak istiyorsa  gitsin bombalasın ayıyı . :)

nasa bombalicak zaten :) kısaca amerika tek başına bombalicak.nedeni dünya kaynaklarının çok kısa bir sürede biteceği ve bir kaynaağa ihtiyac duyuldugundan ay'a bakılıyor..:) 

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    o game gibi bişey olacak 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bombalama ile olacak iş değil. Ah sistemin başına beni müdür atayacaklardıki göreceklerdi Ayda Hayat Yapıyomuydum yapmıyomuydum. Ay turizminden tutunda aaaah ah :)

İlkönce Ayda bir İşletme Kuracaktım, Ardından havayı solunabilir kılmak için Atmosfer oluşturacak, Sistemler inşa edecektim. Ardından, Ozot Tabakasıydı, Ozon Tabakasıydı, Ormanlık alanlardı, Falandı Filandı, Su Nereden?  Demeyin Ayda mevcut Su yeterli Gelecekti. Bi milyon yıla kadar Ayda Bulutlar Rengaren çiçekler Ağaçlar oluşacaktı teey tey. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek
    DoctorX bunu yazdı:
    ----------------------------

hiç tatmin edici bi yorum olmadı bu.  Türkkiye tarih boyunca asla saftirik olmadı olmayacakta!

dostum böyle düşünmeye devam edersen anca gece gökyüzüne baktıgında vaybe nekardar yıldız vardersin. gidemiyoruz uzaya çünki bizim uraşmamız gereken ergenekon var gidemiyoruz çünki bizim uraşmamız gereken vergi kaçakçılıkları yasak ihaleler ve daha bir çok saçma şey bunları bi halledelim sonra gideriz. evet saftirik olmadık olmıcazda ama icraat yapalımki sadece biz böyle düşünmüyelim demi...

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    onunnyerine gidin kandili bombalayın ben size su bulurum :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

öyle yorum yapmıski bazı arkadaslar sanki ay yok olacak :) bi daha onu göremicez :) altı üstü iki füze ortadan ikiye catlamaz heralde

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ayteach bunu yazdı:

öyle yorum yapmıski bazı arkadaslar sanki ay yok olacak :) bi daha onu göremicez :) altı üstü iki füze ortadan ikiye catlamaz heralde

Ya Çatlarsa ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

amk bi bombalamadıkları ora kalmıştı:D :D :D

TURKCELL
Toplam Hit: 5883 Toplam Mesaj: 35