Ay"I Bombalayacaklar
-
aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm cümlesi geldi aklıma birden :D
-
hepimizi öldürecekler!!! :S :D
-
KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------
Hacılar benim burda dikkatimi bomba çekti. Koskoca dünyanın uydusu olan ayı bombala mı delecekler ? Amerika tek başına bunu yapamaz eger bombalama falan olsada destek ve yandaşlarıda olur. Yani demek istedigim dünyada o kadar ülke var kimse sesini etmeyecek amerika gidip dünyanın uydusu ayı bombalayacak hiç sanmam ama öye birşey olmaz. A bombalamak istiyorsa gitsin bombalasın ayıyı . :)
-----------------------------nasa bombalicak zaten :) kısaca amerika tek başına bombalicak.nedeni dünya kaynaklarının çok kısa bir sürede biteceği ve bir kaynaağa ihtiyac duyuldugundan ay'a bakılıyor..:)
-
o game gibi bişey olacak
-
Bombalama ile olacak iş değil. Ah sistemin başına beni müdür atayacaklardıki göreceklerdi Ayda Hayat Yapıyomuydum yapmıyomuydum. Ay turizminden tutunda aaaah ah :)
İlkönce Ayda bir İşletme Kuracaktım, Ardından havayı solunabilir kılmak için Atmosfer oluşturacak, Sistemler inşa edecektim. Ardından, Ozot Tabakasıydı, Ozon Tabakasıydı, Ormanlık alanlardı, Falandı Filandı, Su Nereden? Demeyin Ayda mevcut Su yeterli Gelecekti. Bi milyon yıla kadar Ayda Bulutlar Rengaren çiçekler Ağaçlar oluşacaktı teey tey. :)
-
DoctorX bunu yazdı:
----------------------------hiç tatmin edici bi yorum olmadı bu. Türkkiye tarih boyunca asla saftirik olmadı olmayacakta!
-----------------------------
dostum böyle düşünmeye devam edersen anca gece gökyüzüne baktıgında vaybe nekardar yıldız vardersin. gidemiyoruz uzaya çünki bizim uraşmamız gereken ergenekon var gidemiyoruz çünki bizim uraşmamız gereken vergi kaçakçılıkları yasak ihaleler ve daha bir çok saçma şey bunları bi halledelim sonra gideriz. evet saftirik olmadık olmıcazda ama icraat yapalımki sadece biz böyle düşünmüyelim demi... -
onunnyerine gidin kandili bombalayın ben size su bulurum :D
-
öyle yorum yapmıski bazı arkadaslar sanki ay yok olacak :) bi daha onu göremicez :) altı üstü iki füze ortadan ikiye catlamaz heralde
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------öyle yorum yapmıski bazı arkadaslar sanki ay yok olacak :) bi daha onu göremicez :) altı üstü iki füze ortadan ikiye catlamaz heralde
-----------------------------Ya Çatlarsa ?
-
amk bi bombalamadıkları ora kalmıştı:D :D :D