Ayın 28 , 19 , 7 De Doğan Kimler Var ?
-
beyler kişisel bir merak istatistik şeysi yapacağımda ayın 28 i ,19 u ve 7 sinde de doğanlar varsa doğum tarihi ile beraber bi yazın hele :)
-
28 aralık
-
19 Nisan, bu arada doğum günüm yaklaştı. sürpriz falan yapabilirsiniz ;)
edit: neden??? dier insanlardan farklı olduğumu biliyorum, acaba bununda bi etkisi varmı? biz seçilmiş olanlarmıyız yoksa???
-
26 haziran olmuyor mu lan :)
sen bi msne gelsene hemde : ) -
7 mayıs.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------19 Nisan, bu arada doğum günüm yaklaştı. sürpriz falan yapabilirsiniz ;)
edit: neden??? dier insanlardan farklı olduğumu biliyorum, acaba bununda bi etkisi varmı? biz seçilmiş olanlarmıyız yoksa???
-----------------------------
yok hacı ne seçilmesi yav :D
kişisel bir merak özellikle 28 olanlar lazım :)bu arada her insan eşittir
-
BuZuL bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------19 Nisan, bu arada doğum günüm yaklaştı. sürpriz falan yapabilirsiniz ;)
yok hacı ne seçilmesi yav :D
kişisel bir merak özellikle 28 olanlar lazım :)bu arada her insan eşittir
benle sen eşitmiyiz lan :|
ben 5 inde doğdum ama senin için 28 i olurum :P
-
bence buzulun amacı istatistik tutmak falan değil :) herkesin değil yalnızca bir kişininkini merak ediyor ve bunu çaktırmadan bu şekilde öğrenebileceğini düşünüyo :D social enginar :P acaba kim o kişi :D :P
neyse tabi benimkisi de bir komplo teorisi :)
-
11 var olurmu edütcüüm
-
ex-aşkımın 19 mart :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bence buzulun amacı istatistik tutmak falan değil :) herkesin değil yalnızca bir kişininkini merak ediyor ve bunu çaktırmadan bu şekilde öğrenebileceğini düşünüyo :D social enginar :P acaba kim o kişi :D :P
neyse tabi benimkisi de bir komplo teorisi :)
-----------------------------olabilitesi var. bunları sormasının bi nedeni olmalı çünkü ;) çok merak ettim