Ayın İlk Günü Ve İnternet
-
mayıs ayına girdiğimiz şu ilk saatlerde hızımın 0.8 den 10.4 çıktığını görünce sevinçten ağlayacaktım nerdeyse
torrentlere yükleniyoruz
AKK den dolayı ttnete kafam girsin
-
o her ayın başında mı sıfırlanıyor. bende hız düşük hala?
-
83 gb torrent trafiğini 45 dakika önce başlatmış bulunuyorum yavaş yavaş çekiyoruz hayırlısıyla :D
Zaten biri adsl kullanıyorum 100 gb'ı aşınca düşüyor hız bende anlamadım bu durumu :| -
ben resetledim modemi hemen hızım arttı bi resetleyin gelir kendisine
15 gündür bu kadar hızlı internet görmemiştim göz yaşlarıma zor hakim oluyorum şuan
-
seniçten modemi parçaladım
ütüden yazıyorum beyler
-
aynı duyguları paylaşıyoruz film indirdim de geç oldu izleyip izlememek arasında kararsız kaldım
-
geçen hafta 0.17 mbps idi arada 0.57 felan oldu şimdi ölçtüm 1.76 -.-"
-
Haydarberk bunu yazdı:
-----------------------------ben resetledim modemi hemen hızım arttı bi resetleyin gelir kendisine
15 gündür bu kadar hızlı internet görmemiştim göz yaşlarıma zor hakim oluyorum şuan
-----------------------------
hızın bi önemi yok artık
internetin *nasını *iktiler zaten
çalışan link bulana kadar ayın sonu geliyor a.k
her istediğimizde torrentte yokki arkadaş
tonla release var, keşke herşey torrentte olsaydı... -
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------geçen hafta 0.17 mbps idi arada 0.57 felan oldu şimdi ölçtüm 1.76 -.-"
-----------------------------10 katına çıkmış hacı :D
-
yazık walla yazık tr nin haline bak :S net hızlanınca sevinir hale geldik.halbuki verdiğimiz paraya daha hızlı bir internete sahip olmamız gerekirken..bravo özelleştirilen ttnet
-
Haydarberk bunu yazdı:
-----------------------------ben resetledim modemi hemen hızım arttı bi resetleyin gelir kendisine
-----------------------------
harbiden hızlandı. yuppi