Aylık 33100 Arama Hacimli Anahtar Kelime
-
kakaolu köfte ?
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
kakaolu köfte ?
-----------------------------:)
-
google kelime aracında, tık başına kaç verdiği yazıyor, kurcala orayı bulursun, sana yazarken bulayım dedim sayfa açılmadı, neyse ama oralarda sütünlarda var, tabi
o sütünü göstermen lazım işaretleyerek, vereceği rakama göre bak işte kurtarır mı kurtarmaz mı, ama en kötü ihtimalle link satarsın...
-
syklops bunu yazdı:
google kelime aracında, tık başına kaç verdiği yazıyor, kurcala orayı bulursun, sana yazarken bulayım dedim sayfa açılmadı, neyse ama oralarda sütünlarda var, tabi
o sütünü göstermen lazım işaretleyerek, vereceği rakama göre bak işte kurtarır mı kurtarmaz mı, ama en kötü ihtimalle link satarsın...
-----------------------------Reklam paylaşımı yazıyor ama yüzdeyle birşey yazacakmışız oraya olayı tam anlamadım rica etsem yardımcı olabilir misin?
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------o sayfa lazım bana da buluversen bi zahmet :)
-
https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none
burda girin en sağda sütunlar var, ordan tahmini tbt var ona bir check atın o kadar
-
syklops bunu yazdı:
https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none
burda girin en sağda sütunlar var, ordan tahmini tbt var ona bir check atın o kadar
-----------------------------Yalnız senin dediğin şey Tahmini Ort. TBM = Tıklama Başına Maliyet bu da adwords için rekabet oranını gösteriyor adsense değil.
-
hacı uzun zamandır bakmıyordum, galiba bir kac kutucugu kaldırmıslar, madem maliyetse, sen de ordan bir fikir yürütebilirsin, kac para tık başına gidicek kaçını google alıcak kacı bana kalıcak gibi
-
60-100 bin boşta olanlar da var. Şunları unutma:
1. Domain adı otorite bir site olman için %20-30 geçerlidir.
2. 30 bin arama günlük 1000 arama eder. 1000 aramada 1. sayfa 1. sırada çıkarsan günlük %40 civarı yani 400 tekil hit alırsın. Tabi varyasyonlar hariç. Eğer varyasyonları popüler bir konuysa 5-6 katı hit alırsın ki bu da 2-3 bin olsun.
3. İçeriğin iyi değilse domain hiçbirşeydir.
4. 2-3 bin günlük tekil gösterim*3=5 bin gösterim olursa %2'si 100 reklam tıkı eder (Adsense). Bu da sana spesifik sektörel bir konuda 5-10 $ getirir en çok.
5. domainin www.ali.com olsa bile bu domainin oturma süresi ortalama 2-3 aydır. Filtrelerden kurtulursan 1 yıla yakın sürede günlük o rakamı alırsın.
6. keywords tool verileri tamamen doğru değildir.
Ben olsam 100-300 bin aralığına oynardım.
-
Mukan bunu yazdı:
60-100 bin boşta olanlar da var. Şunları unutma:
1. Domain adı otorite bir site olman için %20-30 geçerlidir.
2. 30 bin arama günlük 1000 arama eder. 1000 aramada 1. sayfa 1. sırada çıkarsan günlük %40 civarı yani 400 tekil hit alırsın. Tabi varyasyonlar hariç. Eğer varyasyonları popüler bir konuysa 5-6 katı hit alırsın ki bu da 2-3 bin olsun.
3. İçeriğin iyi değilse domain hiçbirşeydir.
4. 2-3 bin günlük tekil gösterim*3=5 bin gösterim olursa %2'si 100 reklam tıkı eder (Adsense). Bu da sana spesifik sektörel bir konuda 5-10 $ getirir en çok.
5. domainin www.ali.com olsa bile bu domainin oturma süresi ortalama 2-3 aydır. Filtrelerden kurtulursan 1 yıla yakın sürede günlük o rakamı alırsın.
6. keywords tool verileri tamamen doğru değildir.
Ben olsam 100-300 bin aralığına oynardım.
-----------------------------Eyvallah hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bu aramalara bakarken zaten 300.000 oranında boşta bir domain buldum onu almayı planlıyorum, aceleyle yazdım ama şu an web sitesini çat diye açmayacağım önce içerikleri tamamlamayı planlıyorum, internetten aldığım makaleleri kendim yeniden yazsam cümle değişiklikleri yaparak faydasını görür müyüm, bu işi keyfine bırakıp belirli aralıklarla (şu an için sık sık) güncellemeyi planlıyorum. Başka bir önerin varmıdır bana bu konuda?
Ek olarak 30bin hitte 5-10 dolar demiştin, 300.000 de bu 50-100 dolar seviyesine gelir düz mantık doğru muyum?