Aylık Akbil ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    istanbulda yaşamadığım için konuyla alakası yok fakat diyeceğim şu ki : İstanbulda artık metrobüslere ücretli binme yasaklanıyormuş. başka ilden geliyorum diyelim. akbil yok. ücretlide olmuyor. nolacak peki *

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    istanbulda yaşamadığım için konuyla alakası yok fakat diyeceğim şu ki : İstanbulda artık metrobüslere ücretli binme yasaklanıyormuş. başka ilden geliyorum diyelim. akbil yok. ücretlide olmuyor. nolacak peki *

Muhtemelen her metrobüs durağına bir simitçi kurulacak ve elbil(manyetik bilet) satacak.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    Bırak ücretsiz olmasın adamların kurduğu sistem ücretli müşteriyi kaldırmıyor sıkış tepiş, itiş kakış, kavga dövüş yolculuk yapıyoruz bir kere düzgün dosdoğru gittiğimi hatırlamam he tama hızlı gidiyor filan oradan kurtarıyor zaten yoksa kimse çekmez o eziyeti yetmiyor millete ücretsiz olursa metrobüs kullanım oranı 2 kat daha artacaktır. Bana kalırsa bu toplu taşıma araçlarını devamlı kullananlara indirim yapılmalı aylık akbil dahda ucuzlatılmalı öğrenci indirimi dahda indirilmeli vs vs onlar nasılsa devamlı kullanıyor ve kazandırıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 4641 Toplam Mesaj: 14