Aylık Akbil ?
-
istanbulda yaşamadığım için konuyla alakası yok fakat diyeceğim şu ki : İstanbulda artık metrobüslere ücretli binme yasaklanıyormuş. başka ilden geliyorum diyelim. akbil yok. ücretlide olmuyor. nolacak peki *
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda yaşamadığım için konuyla alakası yok fakat diyeceğim şu ki : İstanbulda artık metrobüslere ücretli binme yasaklanıyormuş. başka ilden geliyorum diyelim. akbil yok. ücretlide olmuyor. nolacak peki *
-----------------------------Muhtemelen her metrobüs durağına bir simitçi kurulacak ve elbil(manyetik bilet) satacak.
-
kaygusuz bunu yazdı:
Bırak ücretsiz olmasın adamların kurduğu sistem ücretli müşteriyi kaldırmıyor sıkış tepiş, itiş kakış, kavga dövüş yolculuk yapıyoruz bir kere düzgün dosdoğru gittiğimi hatırlamam he tama hızlı gidiyor filan oradan kurtarıyor zaten yoksa kimse çekmez o eziyeti yetmiyor millete ücretsiz olursa metrobüs kullanım oranı 2 kat daha artacaktır. Bana kalırsa bu toplu taşıma araçlarını devamlı kullananlara indirim yapılmalı aylık akbil dahda ucuzlatılmalı öğrenci indirimi dahda indirilmeli vs vs onlar nasılsa devamlı kullanıyor ve kazandırıyor
Toplam Hit: 4641 Toplam Mesaj: 14