Aynalara Dikkat! Ciddi Uyarı
-
Aynalara Dikkat! Ciddi Uyarı
Son yıllarda özellikle Amerika' da yaygınlaşan
çift yönlü ayna kullanımı hakkında bir uyarıdır.
Kaldığınız otelin odasında veya girdiğiniz soyunma kabininde bulunan ayna acaba
sıradan ve normal bir ayna mi yoksa diğer taraftan birinin sizi izlediği çift yönlü bir ayna mi? Bunu anlamanın basit ve pratik bir yolu var; parmağınızı tırnağınız ayna yüzeyine gelecek şekilde aynaya dokundurun. Eğer tırnağınız ile tırnağınızın aynadaki yansıması arasında bir boşluk varsa Sorun Yok demektir, bu normal bir ayna...
Eğer tırnağınız ile tırnağınızın aynadaki yansıması arasında bir boşluk YOKSA, yani tırnağınız ve aynadaki görüntüsü doğrudan birbirine temas ediyorsa Dikkat IZLENIYORSUNUZ..
Kendinizi ve sevdiklerinizi bir gün iğrenç bir Internet sayfasında çıplak görmek istemiyorsanız, lütfen bu konuyu
sevdiklerinizle paylaşın... -
:) saol men. Artık erotik pozlarım yayımlanmayacak :P
-
abazaların yapmacağı şey yok amk :D
-
bende diodum ak hilton otelinden benm video nasıl cıktı
way ak.... tekneloji ilerlemiş
-
nası yani, tam tersi olmucak mı :) nerde kaldı mantık
-
aynada ışınlar tam olarak önden değil, aynanın arkasındaki sır adı verilen kaplamadan yansımaktadır.aradaki boşluk bu yüzden kaynaklanmaktadır.herşey mantıklı yani.
-
Bıktım lan bu aynalardan :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu ilk görünce sen açtın sandım zati dedim kesin aynalarda cin var uzak durun dicek diodum ama başkaymış :D -
hackermemo bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
konuyu ilk görünce sen açtın sandım zati dedim kesin aynalarda cin var uzak durun dicek diodum ama başkaymış :D
-----------------------------Hacım benim bu tarz konu açacağımı nasıl düşünebilrsin :)
Bu konular saçma, bende bilgi var ama insanların dikkatini bu yöne çekecek fikirler yaymam !
-
kim üretti bu aynaları yaw ??? üretenin aq :D hiç sevmiom zaten aynaları... beni bilenler bilir.. saç baş düzgün değildir. :) :) :)
-
sizi bilmem ben hep panik olurum bu durumlarda