folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aynanin Gizemi - Cesareti Olan Denesin!

Aynanin Gizemi - Cesareti Olan Denesin!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    bi halta yaramıyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

BAKIN ARKADAŞLAR BİLMEDEN **** KABİNİZİ ONLARA AÇIYORSUNUZ VE SİZE BULAŞTIMI BIRAKMAZ ÇOK ZORDUR

ben ciddi olarak söylüyorum tabi bu ****** iyi olursanız sizin istediğiniz herşeyi yapar evli sayılırsınız bizim mahallede var bitane adam ünüversiteyi birakti sıyırdı kafayı  size bir taktik onları faz anmayın   dediğim 3 harfli  eger istiyorsanız onlarala tanışmak bir karanlık odaya girin ve durmadan onları isimleriyle ann din adamlarına sorun ben zmannında merak ettim arastırdım onları 17 sayfaya yakın onlarla bilgi arastırdım ve onlara istediğiniz yaptıra bilirsiniz bu büyü falla ugrasan insanlar onlara baglıdır din adam larına sorun daha iyi bir anlatsın size

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

bırakın şunları a.q ..herkez kendi aleminde takılsın :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

************** yerler.  Arkadaşlar başta yazdım ama düşününce çok tehlikeli.Ama merak edenler varsa kenzulirfan isminde bir kitap var.4 veya 6 cilt.HAtırladığım kadarıyla ya son ciltte yada 4.ciltte biyerlerde bulsanız bile en önemli kısmını hiçbiyerde bulamazsınız.Önemli kısım çağrı yapıldıktan sonra gelen varlığı kontrol amaçlı söylenen sözlerdir.Aşağıdaki sitelerde ararsanız ******** yerleri bulabilirsiniz ama önemli sözler yinede yok.Tamamen düzgün çaprılar sadece el yazmalarında var ve bunların çoğu süleymaniye kütüphanesinde.Ve müze müdürü (şrfsz) Nedense kitapları göstermiyomuş.

www.kenzulirfan.net burada olabilir.Bunların eski sitede vardı ama eski site kapanmış.Ayrıca bu konularda www.hermetics.org a başvurulabilir.Fakat bunların yazdıklarının çoğu kötü tarafla ilgilidir.İnceleyin ama yapmayın derim.Golden Dawn falan gazel.AStral seyehatı okuyun o size yeter.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ynr_krd
    ynr_krd's avatar
    Erkek

hoca sen aynalaırn kerametine fazla kaptırdın kendin askerlik mi yakaştı hoca....!!!!!

krdynr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ObiWan
    ObiWan's avatar
    Erkek
    ulan yatmadan tahribata girem dedik uyutmucanız amk ben nası yatıcam karanlık oda da şimdi off amk:D

İnsan ancak sevdiği şeyler uğruna dövüşür.Saygi duyulan şey ise sevilir.Saygi duymak içinse bilmek şarttır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angina
    angina's avatar
    Dişi
    kusra bakma ama sadece deli sacması:D

you"ll be the death of me bury it/i won"t let you bury/i won"t let you smother it/i won"t let you murder it
Toplam Hit: 6897 Toplam Mesaj: 38