Aynı Anda 4 Veya Daha Fazla Tuşa Basmak Win7
-
hacılar şöyle bir sıkıntı var. şimdi kullandığım bir program nedeniyle 4 veya daha fazla tuşa birden basmam gerekiyor. ama bastığım anda o tuşların işlevi duruyor ve bip bip bip bip diye windows ses veriyor basmam bitene kadar. erişilebilirlik seçeneklerini felan kurcaladım ama bulamadım. nasıl hallederim bu işi. kullanamıyorum programı doğru dürüst
-
neden 4 tuşa aynı anda basman gerekiyor diye sorsam
-
ayrıca bu tuşlar hangileri ?
-
kontakt diye bir program var. sanal klavyesi var. müzik yapılıyor felan. normal harf tuşları kullanılıyor. iki taraftaki numara tuşları da dahil. ve şimdi farkettim 3 tanesini basınca da aynı sonuç
-
abi bence o windowsla ilgili değil klavyeyle ilgili, mesela laptobun klavyesinde pes oynarken hızlı koşu yapıncca pas atamıuosun algılamıyo veya havadan arapası olmuyo, ama microsoftun klavyesini bağlayınca çatır çatır oluyo
-
http://tr.stealthsettings.com/cum-sa-dezactivam-stickyfilter-keys-in-windows-7.html
Türkçesi pek anlaşılır değil ama, sorunun kaynağı bu ;)
-
hsyN bunu yazdı
abi bence o windowsla ilgili değil klavyeyle ilgili, mesela laptobun klavyesinde pes oynarken hızlı koşu yapıncca pas atamıuosun algılamıyo veya havadan arapası olmuyo, ama microsoftun klavyesini bağlayınca çatır çatır oluyo
Harbi mi la. Yıllarca bosuna eziyet çektik desene. Kendimi apyal gibi hissettim su an.
-
hsyN bunu yazdı
aynen, kuzey köprüsü müydü neydi onunla alakalıydı sanırım.
-
a4tech klavye var bende. dandik değil diye biliyodum bu markayı :W
-
hocam o klavyeden klavyeyi değiştirmen lazım
-