Aynı Dosya Varmı Diye Kontrol Edip Silen Bir Program Lazım
-
diyelimki bir klasörde avseq diye bir film var başka bir klasörde aynı isimde farklı bir film var.bu durumda bu program ikisini aynımı kabul ediyor yoksa ayırt edebiliyormu
-
mostwanted bunu yazdı:
-----------------------------diyelimki bir klasörde avseq diye bir film var başka bir klasörde aynı isimde farklı bir film var.bu durumda bu program ikisini aynımı kabul ediyor yoksa ayırt edebiliyormu
-----------------------------
İçeriğine göre siliyor yazıyor özelliklerinde hocam, sanırım ikisini ayırt edebilir. Zaten dosya boyutuna filan da bakıyor aynı mı diye. En kötü ihtimal indir programı kur bilgisayarına, dediğin gibi iki farklı filme aynı ismi ver ve tarat bakalım aynı olarak algılıyor mu.
-
mostwanted bunu yazdı:
-----------------------------diyelimki bir klasörde avseq diye bir film var başka bir klasörde aynı isimde farklı bir film var.bu durumda bu program ikisini aynımı kabul ediyor yoksa ayırt edebiliyormu
-----------------------------MD5 Taraması yapıyor test ettim şimdi gösteriyor sana zaten md5 i aynıysa aynı diye rapor verir
-
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------mostwanted bunu yazdı:
-----------------------------MD5 Taraması yapıyor test ettim şimdi gösteriyor sana zaten md5 i aynıysa aynı diye rapor verir
iyiymiş o zaman -
Harbiden süper programmış, çok büyük sıkıntıdan kurtardın beni Anakroniq, teşekkürler.
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------Harbiden süper programmış, çok büyük sıkıntıdan kurtardın beni Anakroniq, teşekkürler.
Önemli değil hocam ne demek, güle güle kullan :)