Aynı Maili Kişiye Özel Yüzlerce Adrese Gönderme(İstek)
-
arkadaşlar slm
bana böyle bi program lazım, script olmassa iyi olur.Aynı mailin yüzlerce adrese kişiye özel olarak göndermek istiyorum yani her mailde adres sahibinin ismi yazacak ayrı ayrı, acaba böyle bi program elinde olan varmı?
-
cc ve bcc'leri kullancan, ama hangini kullancanı tam bilmiyom, dene bi göndermden önce...
-
olum kullandığın mailde bunu yapabilirsin Bcc seçeneğine yaz mailleri olur..
-
aga ama anlamadınız ben kişiye özel diyorum öbür türlü dediğini bende biliyorum, benim istediğim ilk hitap bölümünde Sayın yetkili yerine her mail sahibinin isminin gözükmesi Sayın Ahmet Bey gibi, elle yapmak baya uzun iş o bakımdan...
-
Hiç urasmadım yazdım Hatta burda birine denettim...mysql ile calısıyor.önce listi kayit ediyorsun database 'e.bir grup ismi ile..sonra grubu secip postunu gönderiyosun..evde olsam screen gönderirdim..istedigin kadar grup yaratabilirsin..yedek alma felan da var, daha baska selerde vardıda unutttum şimdii..güvenlik felan hiç sölemiyorum zaten:) dusunursen bir örnegini satarım:)
not: programı ne yapacan junk olur öle... bnm ki saglam:D
edit : o dedidiginide hallederiz.. bi dongu tamam:)
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------Hiç urasmadım yazdım Hatta burda birine denettim...mysql ile calısıyor.önce listi kayit ediyorsun database 'e.bir grup ismi ile..sonra grubu secip postunu gönderiyosun..evde olsam screen gönderirdim..istedigin kadar grup yaratabilirsin..yedek alma felan da var, daha baska selerde vardıda unutttum şimdii..güvenlik felan hiç sölemiyorum zaten:) dusunursen bir örnegini satarım:)
-----------------------------
mürit arasında para lafı mı olur beee hiç yakıştıramadım :D -
toplu email atacaksın sen sanırsam toplu olarak atıp kişilere tek tek gitmesini ve diger yolamış oldugun kişilerin msn adresinin yada mail adresinin gözükmemesini istiyorsun sanırım bildigim coolsender var scriptte var ama işime yaramaz demişsin onu es geçelim ozaman
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------Hiç urasmadım yazdım Hatta burda birine denettim...mysql ile calısıyor.önce listi kayit ediyorsun database 'e.bir grup ismi ile..sonra grubu secip postunu gönderiyosun..evde olsam screen gönderirdim..istedigin kadar grup yaratabilirsin..yedek alma felan da var, daha baska selerde vardıda unutttum şimdii..güvenlik felan hiç sölemiyorum zaten:) dusunursen bir örnegini satarım:)
senin bahsettigin şey scriptmi script ise toplumail atman için host verecek adam zorbulursun eger localde çalıştırabiliyorsansa sorun yok ama oda ugraştırır program ise junka düşme olasılıgı yuzde75 -
azrail_baba bunu yazdı:
DaReSeLaM bunu yazdı:
senin bahsettigin şey scriptmi script ise toplumail atman için host verecek adam zorbulursun eger localde çalıştırabiliyorsansa sorun yok ama oda ugraştırır program ise junka düşme olasılıgı yuzde75
-----------------------------Script:)
dedicated var bnm:)localde ilk testlerde ISS yi kurup sadece smtp yi acık birakmıstım..bekletilen ileti olarak gözteriyordu (net yokken denemistim)localdede bi sorun olacagını sanmıyorum.....bi try yapayim..
-
tam istediğin gibi oldu.
http://rs127.rapidshare.com/files/54973188/destro.rar
-
Böyle bir program var yaptigim ama elinde calisan smtp war mi